Büro Memur-Sen Malatya Şubesine Önemli Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda Malatya Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen kongre yeni yönetimini belirleyen Büro Memur-Sen'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Memur-Sen Malatya İl Başkanı Hüseyin Söylemez beraberinde Memur-Sen'e bağlı diğer iş kolları Başkanlarıyla birlikte heyet olarak Büro Memur-Sen'in yeni il başkanı Hüseyin Fidan ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.


        Pandemi nedeniyle ziyaretin gerçekleşmesinin bu güne kaldığını belirten Memur-Sen Malatya İl Başkanı Hüseyin Söylemez" Kongrelerini gerçekleştirerek yeni yönetimini oluşturan Büro Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Fidan'ı ve yeni yönetimini arkadaşlarımızla birlikte tebrik ediyoruz. Başarılı çalışmalarla hizmet çıtasını bir üst seviyeye çıkaracaklarından eminiz. Tekrar hayırlı olsun diyoruz."


        Büro Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Fidan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek" Bugün yönetimimizle birlikte Memur-Sen İl Başkanı Sayın Hüseyin Söylemez ve iş kollarındaki sendika Başkanlarımızı  Sendikamızda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 


       Kendilerine nazik ziyaretleri için yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Sayın Başkanlarımızın da dediği gibi bu bir bayrak yarışıdır. Hizmet çıtasını bir üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız. Birlikte istişareler ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büro Memur-Sen olarak istişareye önem veriyoruz" dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN