• Haberler
  • Özel Haber
  • Büyükşehir Geçici Çarşı Esnaflarından AK Parti Heyetine Hizmet Teşekkürü

Büyükşehir Geçici Çarşı Esnaflarından AK Parti Heyetine Hizmet Teşekkürü

          Türkiye Buluşmaları kapsamında AK Parti Grup Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta beraberinde Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve İl teşkilatıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi Konteynır Çarşısı esnaflarını gezdiler.

         Büyükşehir Belediyesi Geçici Konteynır Esnaf çarşısının esnaflarının sıcak ilgisiyle karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta” Ziyaretlerimizde esnaflarımızın talep ve sorunlarını dinleyip onlarla sohbet etme imkânı bulduk. Her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha vurguladık” dedi.

         Büyükşehir Konteynır Esnaf Çarşısı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kurtoğlu gezi boyunca AK Parti Heyetine eşlk ederken Çarşı hakkında ve esnafların sorunlarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Malatya Heyetine aktardı.

          Esnaf çarşısı gezisinde esnafların hizmetlerden dolayı bol, bol teşekkür ettikleri görülürken çoğu esnaf ise çay ve ikramlarda bulunmak için adeta birbirleriyle yarıştılar. Sorun ve taleplerinin çözümü noktasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla her türlü imkanların Malatya’da hizmete dönüştüğünü belirten Çarşı esnafları AK Parti İl Başkanlığına, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi’ye, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’a, Prof. Dr. Abdurrahman Babacan’a, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu’na, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’e teşekkür ettiler.

             Çarşı Esnaflarının taleplerini birinci ağızdan dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta memnuniyetini ve esnafların sıcak ilgisinin kendisini oldukça mutlu ettiğini ziyaret esnasında teşekkür ederek belirtti.

          AK Parti İl, İlçe ve Milletvekillerinin de uyum içerisinde Malatya’nın yeniden ayağa kalkması toparlanması için var güçleriyle çalıştıkları Çarşı esnafları tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’ya memnun olduklarını belirttiler. 

İKİZCE TOKİ’DE ÖZGÜR AİLESİNE ZİYARET

          AK Parti Genel Başkan yardımcısı Leyla Şahin Usta esnaf gezisi sonrası beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve AK Parti İl Başkanı Namık Gören ile İkizce ikinci etap Toki de oturan Fatma Sema Özgür adlı depremzede vatandaşın evine misafir oldular.

         AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi” İkizce İkinci Etapta yeni evine taşınan Fatma Sema Özgür ablamızı AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Leyla Şahin Usta, İl Başkanımız, milletvekilimiz ve teşkilatımız ile birlikte ziyaret ederek çayını içtik. 

          Yeni evinden gayet memnun olan Sema ablamız bir ömür ağız tadıyla otursun inşallah. Rabbim tüm depremzede kardeşlerimize en kısa sürede yeni evlerine taşınmayı nasip etsin inşallah” dedi.

         AK Parti Genel Başkan yardımcısı Leyla Şahin Usta Bir süre Depremzede vatandaş Fatma Sena Özgür ile hasbihal etti.
 

Bakmadan Geçme