CHP Battalgazi İlçe Belediye Başkan Adayını Törenle Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkan düzenlediği tanıtım Toplantısı ile Battalgazi Belediye Başkan Aday Ali Karakuş'u kamuoyuna tanıttı

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

         Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkan düzenlediği tanıtım Toplantısı ile Battalgazi Belediye Başkan Aday Ali Karakuş’u kamuoyuna tanıttı.

          Aday tanıtım toplantısında konuşan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Barış Yıldız” Değerli Malatyalılar, değerli Battalgazililer Cumhuriyet Halk Partimizin, bakanlarımız, CHP belediye başkan adaylığı için yaptığımız bu tanıtım toplantısına hepiniz hoş geldiniz.  Bugün öncelikle bir mutluluğumu belirtmek istedim. 

           Bu salona baktığımda, içeri girdiğinde içeride insanlara da baktım. Burada Battalgazi’nin tüm renklerini Battal Gazi'nin tüm değerlerini, Malatya'nın tüm değerlerini görmüş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bununla beraber, Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılan sizler de hoş geldiniz, sefa getirdiniz. Malatya'da önemli büyük bir aile olan Alikan’ıyla, Monsur’u ile Rışvanlıları da bugün burada görmek bizler için çok büyük mutluluk. 

           Sizler de baba ocağınıza hoş geldiniz. Helal olsun. Hep beraber Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i çağrısıyla tüm Malatya'ya biz de bir çağrı yaptık. Tüm Malatyalıları, tüm Battalgazilileri, baba ocaklarına, Türkiye'nin kurucu partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet ettik. Ve belediye başkan adaylarımızı belirlerken özellikle evde Malatya'nın tüm renklerine, etnik kökeni olursa olsun. 

          Aidiyeti ya da meşguliyeti ne olursa olsun, Malatya'da belediye başkan adaylarımızın Malatyalı Türk Malatya'da Türk renklerini temsil edeceklerini ve Malatya’nın tüm kökenlerini temsil edeceklerine inanıyorum. İşte ilk adımını bugün atıyoruz ve Ali Karakuş diyoruz. Hayırlı olsun.   

            Biliyoruz ki Depremden sonra Malatya’mızın birleştirici isimlere ihtiyacı var.  Malatya’mızın birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Ortak bir akla ihtiyacı var. Bu salonda sağladığımız birlik ve beraberliği hem büyükşehirde hem de diğer ilçelerde sağladık. Büyükşehirde de sağlayarak yolumuza devam edeceğiz. Yılmaz Büyükerşen’lerin, Mansur Yavaş’ların, Ekrem İmamoğul’larının belediyeciliğini Malatya’ya getireceğiz. Hayırlı olsun diyoruz ”diye konuştu.

KARAKUŞ” BATTALGAZİ’NİN DEĞİŞİMİNİ HEP BERABER YAPACAĞIZ”

           CHP İl Başkanı Barış Yıldız’ın konuşmasının ardından söz alan Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ise konuşmasında; “Değerli Malatyalılar, Battalgazi'de değişimi hep beraber yapacağız inşallah. 

            Siyasetin Malatya'da kısırlaştığı şu dönemde güzel bir siyasetle, kucaklayıcı bir siyasetle, hep beraber inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Malatya'da çok güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Hepinizden destek bekliyoruz inşallah ”ifadelerine yer verdi

Barış Yıldız, Enver Kiraz, CHP’li İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN