CHP'li Başkanlar Doğanşehir Beypınar'da Basınla Bir Araya Geldi

Malatya CHP'li belediye başkanları CHP il Başkanı Barış Yıldız tarafından düzenlenen', Basınla Buluşma' Programını gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

            Malatya CHP'li belediye başkanları CHP il Başkanı Barış Yıldız tarafından düzenlenen, Basınla Buluşma Programını gerçekleştirildi.

            CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız beraberinde Arapgir, Arguvan, Doğanşehir, Yazıhan, Hekimhan belediye başkanları ile Malatya basını bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler. 

            CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın daveti üzerine Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ile birlikte Doğanşehir Polat'taki meşhur Beypınar tesislerinde Malatya’daki basın mensuplarıyla bir araya gelerek istişare ettiler.  

          Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Barış Yıldız konuşmasında önemli mesajlar verirken" Seçimlerin ardından Malatya’daki Basın mensuplarımızla bir araya gelememiştik. Depremin en çok hasar verdiği Doğanşehir'de CHP Saflarında belediye Başkanı olarak seçimi kazanan Mehmet Bayram'ın misafiri olduk.

           Doğanşehir'i yeniden ayağa kaldıracak olan Mehmet Bayram başkanımızın yanında olacağız. Doğanşehir'de yapılamayan projeler ve konutlar var. Bu konutların süratle yapılması gerekiyor. Deprem ve seçimler sonrası büyük emek harcayan Malatya’mızın kıymetli Basın mensuplarımız ile birlikte Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ile birlikte Doğanşehir Polat'taki Beypınar tesislerinde bir araya geldik. Ev sahibi Mehmet Bayram ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

           Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram ise” Basın mensuplarımızı ve Belediye Başkanlarımız ile Malatya İl Başkanımızı Beypınar tesislerinde ağırlamaktan mutluyuz. Sorunların üstesinden gelerek Doğanşehir'i ayağa kaldıracağız. Malatya Basınımıza geldikleri için teşekkür ediyoruz. Halkın belediyeciliği nasıl olur herkes görecek” diye belirtti.

            Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren ise” İl Başkanımız Barış Yıldız'ın daveti üzerine Doğanşehir'e geldik. Medya mensuplarımızla birlikte bulunduk. Doğanşehir depremde çok büyük hasar aldı, yaraların sarılması bekleniyor. Bizlerde Arguvan'da yaraları sarmaya ve sosyal çalışmalara ağırlık veriyoruz. 27-28 Temmuz'da Türkü Festivalini gerçekleştiriyoruz. 

         Tüm basın mensuplarını Arguvan'a davet ediyoruz. Değerlerimize sahip çıkarak halkımıza hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz" diye belirtti. 

           Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ise" Doğanşehir'e yeni bir hava getiren Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizlerde Yazıhan'ı da toparlamaya ve hizmet etmeye hazırlanıyoruz. Yazıhan'a gelmenizi bekliyoruz. Birilerinin değil tüm Yazıhan halkının belediyesi olacağız" ifadelerini kullandı. 

         Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise depremin yaralarının 1.5 yıldır sarılmadığını belirterek” Deprem ve afet yaşıyoruz hala yaraları sarmaya niyetleri yok. Kimin ne yaptığı belli değil. Bu nasıl bir anlayıştır. 31 Mart'ta halk yeter dedi ve oylarıyla ders verdi. 

          Malatya'yı ayağa kaldırmak için hala yapılan bir şey yok. Basın mensupları olarak sizlerde tüm bunları en iyi gören ve gözlemleyenlersiniz. Bugün sizlerle birlikte CHP’li belediye Başkanlarımızla bir araya geldik.  Sizleri Arapgir'e de bekliyoruz " diye konuştu.

           Basınla Buluşma Programı Polat Beldesinin meşhur Polat Köftesi ve Doğal Kaynak suyunda yetişen Kırmızı benekli Alabalık Yemek ikramı ve içilen çayların yanında yapılan sohbet ile son buldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN