• Haberler
  • Politika
  • Derme Deresi Rekreasyon Alanı Projesi Bölgenin Kaderini Değiştiriyor

Derme Deresi Rekreasyon Alanı Projesi Bölgenin Kaderini Değiştiriyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder' Battalgazi'miz için Durmadan Yorulmadan Çalışmaya Devam Ediyoruz'.

          Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder” Battalgazi’miz için Durmadan Yorulmadan Çalışmaya Devam Ediyoruz”.

         Medeniyetin Kalbi Battalgazi ilçesinde 72 Milyon TL’lik dev bir yatırımla, başta Malatya olmak üzere Doğu Anadolu bölgesinin en önemli ve en prestijli alanlarından bir tanesi olacak olan “Derme Deresi Rekreasyon Alanı” projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

           Geldiği günden beri Akılcı insan odaklı çalışmalarla Battalgazi İlçesini gelecek onlarca yıllara hazırlayan Prestijli projelerle Bölgenin cazibe merkezi olması için ekibiyle birlikte gece gündüz çalışan ve İlçeyi hizmetlerle nakış gibi işleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder” Battalgazi’miz için Durmadan Yorulmadan Çalışmaya Devam Ediyoruz” dedi.

          Kırkgöz Sahil Projesiyle Malatyalıların rahat nefes alacağı, dinlenebileceği vakit geçirebileceği alanlardan sonra 72 Milyon TL’lik dev bir yatırımla çalışmalarda sona gelinen Derme Deresi projesi de bölgenin Kaderini Değiştiriyor. 

          2 km. yürüyüş yollarlı, Bisiklet Yolları, Çardaklar, Işık Tüneli, Çocuk oyun alanları, Seyir Terası, Macera Parkı, Su Değirmeni, Kanal Üstü yaya köprüsü, Şelale, Gölet, Cami, Kaykay Pisti, Tırmanma Duvarı, Amfi Tiyatro, Sosyal Tesisleri bünyesinde barındıran Derme Deresi Rekreasyon Alanı Projesi bittiğinde Bölgenin kaderini değiştirecek.

         Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder” Medeniyetlerin şekillendiği kadim ilçe Battalgazi’mizi geleceğe hazırlamak, güzelleştirmek, eksikliklerini gidermek için durmadan, canla başla çalışmaya devam ediyoruz. 72 Milyon TL’lik dev bir yatırımla, bölgemizin en önemli ve en prestijli alanlarından bir tanesi olacak olan; “Derme Deresi Rekreasyon Alanı” projemizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İLÇEYE DEĞER KATACAK PROJE

             Bölgenin değerini ve prestijini yükseltecek Derme Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, ilçenin estetiğine estetik güzelliğine ise güzellik katacak. İlçenin çehresini değiştirecek olan bu dev proje ile çevreyolu altı tabirini tamamen ortadan kaldırdık. Bizim bu ilçe için hizmet sözümüz var. Milletimize hizmet yolunda asla durmayacağız” dedi.
 

Yorumlar 1
Şahin 01 Temmuz 2023 13:52

Battalgazi Gerçekten son 3 yıldır Osman Güder Başkan ve ekibiyle büyük hizmetlere imza atmaya devam ediyor. Başkanın güler yüzü yeter.

Bakmadan Geçme