DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanlığına H. Bayram Çavuş Seçildi

Deva Partisi Hekimhan 1. Olağan Kongresi tarihi Taşhan da gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Hacı Bayram Çavuş oyların tamamını alarak Hekimhan İlçe Başkanı oldu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Hekimhan 1. Olağan Kongresi Pandemi kuralları tedbirleriyle yapılırken Kongreye Deva Partisi Genel Başkan Yrd. Prof. Dr. İbrahim Gezer, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, Kuluncak ilçe Başkanı Hakkı Nacar ve çok sayıda partili katıldı. 


       Divan Teşekkülü oluşturulduktan sonra gündem maddeleri oylandı ve seçime geçildi. Seçim öncesi Deva Partisi Genel Başkan Yrd. Prof. Dr. İbrahim Gezer ve İl Başkanı Onur Güneş birlik ve beraberlikten söz ettikleri konuşmalarında Türkiye'nin yarınlarının Deva Kadrolarıyla daha ileriye taşınacağı mesajları verildi.

 
      Yapılan seçimde Hekimhan İlçe Başkanlığına tek liste ile aday olan Hacı Bayram Çavuş oyların tamamını alarak başkanlığa seçildi. Kongre sonrası Deva Partisi Genel Başkan Yrd. Prof. Dr. İbrahim Gezer, İl Başkanı Onur Güneş ve Hekimhan ilçe teşkilatıyla birlikte Hekimhan'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler. 


       Esnaf gezisinde Deva Partisi Genel Başkan Yrd. Prof. Dr. İbrahim Gezer5'e sıcak ilgi ise dikkatlerden kaçmadı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN