Doğan ve Boztepe Ailelerinin Mutlu Günü

Nergis ve Burak çifti, düzenlenen muhteşem düğün töreni ile evliliğe İlk Adımı Attılar.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

           Gala Garden Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün merasiminde Ümide ve Rıza Doğan çiftinin biricik kızları Nergis Doğan (Boztepe) ile Ayla Boztepe  ve Dr. Vahap Boztepe'nin değerli oğlu Burak Boztepe harika bir düğün ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

         Genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Esra Yumru ve Ahmet Özinan yaptı. 

          Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, genç çiftlere mutluluklar dileyip özel hediyesini takdim ederken, evlilik  cüzdanını Genç çiftlere AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkçi takdim ederek iki cihanda mutluluklar diledi.

             Düğüne, oldukça renkli simaların katıldığı gözlenirken, Eski AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 5 dönem AK Parti Malatya Milletvekilliği görevinde bulunan Malatya'nın önemli Siyasetçilerinden Ecz. Öznur Çalık, eşi Kenan Çalık ile birlikte katıldı.

             Ayrıca davetliler arasında Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan, Eski MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, Malatya'nın yetiştirdiği Türkiye'nin sayılı Kardiyologlarından Turgut Özal Araştırma Hastanesi'nin önemli doktorlarından Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir, Battalgazi Vakıf Müdürü Adnan Fırat, Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Murat Keskin, Dr. Yusuf  Ziya Bahşi, Dr. Oğuzhan Sadıkoğlu, Dr. Kemal Şener, Naci Şavata gibi isimlerin yanı sıra sağlık personeli, STK temsilcileri, iş adamları, gazeteciler Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta, Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci Kayhan İnceoğlu ve Doğan ve Boztepe ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.

          Bu özel günde, genç çiftin mutluluğuna ortak olan misafirler sahnede bir an olsun yalnız bırakmadılar. Nergis ve Burak Çiftinin düğün merasimi adeta bir peri masalını andıran atmosferiyle davetlilerin hafızasında yer etti.

          Gala Garden Düğün Salonu'nda gerçekleşen bu büyüleyici düğün, muhteşem anlar Malatya’nın meşhur Patlıcan Tava, İç Pilav ve Tandır yemeği ile Kadayıf ikramlarıyla ve güzel hatıralarla sona erdi.

          Nergis ve Burak çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN