Doğanşehir İlçesindeki Kalıcı Deprem Konutlarında İnceleme

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Kalıcı Deprem konutlarında Malatya Valisi Seddar Yavuz, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç ve Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Kalıcı Deprem konutlarında Malatya Valisi Seddar Yavuz, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç ve Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram incelemelerde bulundu.
 
       6 Şubat Depremlerinde en fazla yıkımın olduğu ilçe olan Doğanşehir’de Deprem yaraları sarılmaya devam ederken Başkan Mehmet Bayram’ın göreve gelmesiyle birlikte Doğanşehir ilçesinde çalışmalar hız kazandı.
 
        Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram” Doğanşehir'imizde kalıcı deprem konutlarında Valimiz Seddar Yavuz ve Kaymakamımız Mehmet Kılıç ile incelemelerde bulunduk. 

        İlçe Merkezinde 1676 konut inşa ediliyor, 349'u teslim edildi. Diğer etaplarımız ise en geç Eylül ayı sonuna kadar inşallah teslim edilecek. Söz verdiğimiz gibi Doğanşehir ilçemizi geleceğe daha güçlü adımlarla hazırlayacağız, Bölgenin cazibe merkezine dönüştüreceğiz. 

BAŞKAN BAYRAM” MÜCADELEMİZ DAHA GÜZEL YAŞANABİLİR DOĞANŞEHİR İÇİN”         

          Göreve geldiğimiz günden beri Doğanşehirli hemşerilerimizle birlikte istişareler yaparak çalışmalarımızı yapmanın gayretindeyiz. 6 Şubat depremlerinin izlerini hep birlikte sileceğiz. Az zamanda çok işleri yaparak İlçemizi ayağa kaldıracağız.”

         Başta altyapı ve üstyapı olmak üzere Barınma sorununu çözüme kavuşturmak için tüm mesaimizi harcıyoruz. Gerekli görüşmeler ve adımları atıyoruz. Bunun yanında temiz çevre için Doğanşehir’in her yerinin temizliğini ve cadde sokakların yıkama işlemleri ile kaldım ve yol bakımlarını personellerimiz yapıyor.

              Doğanşehir ilçemizin daha iyi bir yer haline gelmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Hep birlikte daha güzel günlere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN