Dokuz Eylül Üniversitesi Malatya'ya Mescit Kazandırdı

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmayı sürdüren Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), depremin en çok etkilediği illerden birisi olan Malatya'ya bu kez mescit kazandırdı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

          Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmayı sürdüren Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), depremin en çok etkilediği illerden birisi olan Malatya’ya bu kez mescit kazandırdı. 

           İnşası tamamlanarak Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne devredilen 180 metrekarelik mescit hizmetinin aynı zamanda acil durumlarda konaklama amacıyla da kullanılabileceğini ifade eden DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Kurumumuz bu kez manevi dünyamızı zenginleştirecek önemli bir hizmete imza attı. 

            Daha önce Malatya’daki Malet-2 Konteyner Kente eğitim sınıfı ve Mobil İçme Suyu Ünitesi kuran Üniversitemiz, bu kez 180 kişiye kadar hizmet verebilecek olan mescidimizi bölgeye kazandırdı. Hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

           DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar'ın Çocukluk Arkadaşı HİMYAÇDER Genel Başkanı A. Ece Budan ise Malatyalı Arkadaşım DEÜ Rektörü Sayın Nüket Hotar'a yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yıllardır Malatya'ya faydası olan, hizmetleri bulunan DEÜ Rektörü arkadaşım Prof. Dr. Nüket Hotar'a çok Teşekür ediyorum" dedi. 

          Düzenlenen Programa  DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, HİMYAÇDER Genel Başkanı A. Ece Budan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN