Döner Usta'nın Yerinde Yenir

1964 yılından beri süregelen Usta'nın yeri Döner ve İskender hizmetiyle de Malatyalı damak tadını sevenlerin beğenisine sundu.

        1964 yılından beri süregelen Usta’nın yeri Döner ve İskender hizmetiyle de Malatyalı damak tadını sevenlerin beğenisine sundu. 

        Malatya Büyükşehir Belediyesi Geçici Esnaf İş merkezinde faaliyetine devam Eden Usta’nın yeri Esnaf lokantası yeni sonsepti, kaliteli malzeme ve hesaplı fiyatıyla Döner servisine başlaması ağız tadını bilen döner yemeği severlerin uğrak mekanı olmaya devam ediyor.

         Usta’nın yeri işletme sahibi iş insanı Ahmet Aslan” Bugün itibarıyla yoğun istek üzerine Döner tezgahında yemeğimizi Malatyalıların beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

         1964 yılından beri Malatya’nın önemli Aşçılarından Döner ve Kebap ustası Abdurrahman Aslan usta’nın özel olarak hazırladığı Malatya’nın eski usulüyle hazırlanan Döner şimdi Usta’nın yerinde Malatyalıların hizmetine sunuldu.

          Malatyalıların büyük beğeniyle yediği Döner etimiz ise Yeşilyurt’un dağlık kesimlerinde meşe palamudu yiyerek yetişen, yayılarak büyüyen Küçükbaş hayvanların etinden maharetli ve deneyimli aşçılarımızın ellerinde hayat buluyor.

          Siz halen Usta’nın yerinde Döner’in tadına Bakmadınız mı?

Haber Foto: Emrullah Şahin
 

Yorumlar 2
Malatyalı 24 Ağustos 2024 18:54

Sosyal medyadan ve gezerken uğradık yemekleri lezzetli

Gökhan 24 Ağustos 2024 18:53

Gittik yedik tadı muhteşem ellerine saglik

Bakmadan Geçme