Ekrem İmamoğlu'na Adıyaman'da Sevgi Seli

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği encümen toplantısına katılmak üzere Adıyaman'a geldi.

        İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği encümen toplantısına katılmak üzere Adıyaman'a geldi.

          Adıyaman’a gelen Ekrem İmamoğlu Adıyamanlıların coşkulu karşılamasıyla karşılanırken İmamoğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Mv. Ağbaba, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel eşlik etti.

          Kardeş İl olan Adıyaman ve Doğanşehir Belediye Başkanları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Adıyaman’a gelmesiyle Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram’da Adıyaman’a giderek hazır bulundu. 

            Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram” İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu nu Adıyaman Belediye başkanımız Sayın Abdurrahman Tutdere ile birlikte Adıyaman Havaalanında karşıladık.

        İstanbul Büyükşehir ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere ile birlikte deprem şehitliğimizi ziyaret ettik” dedi.

         Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adıyaman'da önce Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’yi ziyaret ettikten sonra heyet olarak Deprem Şehitliği'ni ziyaret etti.

         Ekrem İmamoğlu Belediye ziyaretinde" Gerçekten başımızı öne eğerek yürümeliyiz. Biz eğer 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında bütün Türkiye'yi ayağa kaldıran ve uyandıran 99'daki Gölcük Depremi sonrası 25 yıl geçtikten sonra Gölcük'ten daha acı bir insan kaybıyla yaşadığımız depremi yaşamak utanç vericidir" dedi.

         Şehitlik Ziyaretinde dualar okundu ardından mezarlara karanfil bırakıldı. İmamoğlu, depremde eşi ve oğlunu kaybeden vatandaşa sarılarak teselli etti.
 

Yorumlar 1
Cihan 28 Ağustos 2024 22:33

2028 Cumhurbaşkanı İMAMOĞLU

Bakmadan Geçme