ESKKK Başkanı Ali Evren'den Ramazan Ayı Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren Ramazan Ayı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Evren Mesajında

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

        Birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun en sıcak bir şekilde hissedildiği bir Ramazan Ayı’na daha erişmenin mutluluğu ve huzuru içindeyiz.


        On bir ayın sultanını karşıladığımız bu günlerde koronavirüs salgını sebebiyle, yaşadığımız hassas süreçte maske-mesafe-hijyen kuralına daha fazla uymalıyız. Tüm yeryüzünü etkileyen bu salgını top yekün bir mücadele ile atlatacağız.


         Ramazan ayı sadece oruç tutmak, sahura kalkmak değildir. Hoşgörünün, merhametin, barışın, sevginin, yardımlaşma ve paylaşmanın ayıdır.


          Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği Ramazan ayı aynı zamanda; yoksulların gözetildiği, iftar sofralarının paylaşıldığı, millet olarak yardımlaşma ve kaynaşma bakımından kaçırılmaması gereken bir fırsat ayıdır.


         Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’in, Ülkemize, İslam alemine, Esnaf camiamıza ve tüm insanlık için hayırlara, sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını diliyorum."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN