Altın Haberleri

Altın Haberleri

Prof. Dr. İlhan Geçit“ Yatırımlarımızı Hızlandıracağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit“ Kaliteli Malzemelerle Güçlü Yatırımların Altına İmza Atacağız”

“Çalışanımızı, Memurumuzu, Emeklimizi Enflasyona Ezdirmeme İlkemize Her Şart Altında Bağlıyız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan“ Çalışanımızı, memurumuzu, emeklimizi enflasyona ezdirmeme ilkemize her şart altında bağlıyız. Ama asıl amacımız, kalıcı refah artışını sağlamaktır” dedi.

Günata’dan Uyarı” Milli Birliğimiz Zedelenirse Hafızamız Yok Olur Altından Kalkamayız”

Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Malatya ile ilgili çok önemli izlenimlerini kaleme alarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Prof. Dr. Geçit“ Yeşilyurt’ta Yolun Altı İle Üstünü Eşitleyeceğiz”

Rezerv alanını kim yapıyor? Emlak Konut yapıyor. Kimsenin bir metre kare yeri kaybolmayacak. Şehir Cafana’ya kadar gitmişken yolun altının gelişmemesi büyük bir talihsizlik.

Kuyumcu Atölyesine Sahte Altın Baskını

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada’...

AKÇADAĞDER Yönetiminden AFAD İl Müd. Altındal’a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Akçadağ Kolköy Mahalle Muhtarı Veysel Özkan ile Birlikte AFAD Malatya İl Müdürü Ali Altındal’a ziyarette bulundu.

Aksa Grubu Çatısı Altında Faaliyet Gösteren Elektrik Dağıtım Şirketleri’nin Yeni Genel Müdürü Alper Erbaş Oldu

Elektrik dağıtım bölgelerinde yaklaşık 4 milyon nüfusa kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sunan Aksa Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Genel Müdürlük pozisyonuna sektörün tecrübeli isimlerinden Alper Erbaş atandı.

Siyanürlü toprak Fırat Nehri'ne Aktı İddiasına Resmi Açıklama Geldi?

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Erzincan'da bir altın madeninin alanında meydana gelen toprak kayması sonucu siyanürlü toprak Fırat Nehri'ne aktı" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Depremin Doğasını Anlayan Sismik Teknolojilere İhtiyaç Var

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde açıklamalarda bulunan Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, ülkemizdeki binaların dayanıklılık karnesinin güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi

Malatya AFAD İl Müdürü Ali Altındal Oldu

Malatya AFAD İl Müdürü değişti. Edinilen bilgiye göre; Edirne AFAD İl Müdürü Makina Mühendisi Ali Altındal Malatya AFAD İl Müdürü olarak atandı.

78 İlde Mercek 9 Operasyonu; Binlerce Gözaltı

78 ilde gerçekleştirilen MERCEK – 9 operasyonlarında 2 bin 36 kişi gözaltına alınırken, binin üzerinde kaçak silaha da el konulduğunu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Dicle Üniversitesi’nde Düzenlenen Güneydoğu Kariyer Fuarı'nda FIRAT EDAŞ Standına Büyük İlgi

Üniversite ve özel sektör iş birliklerinin bir kez daha altının çizildiği fuarda nitelikli insan kaynağına ulaşmak için staj ve iş başvuruları alındı.

Basın Mensupları Zorlu Şartlar Altında Görev Yapmaktalar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan” Basın Mensupları Zorlu Şartlar Altında Görev Yapmaktalar”

Malatya Dahil 20 İlde Gerçekleştirilen“KALKAN-5” Operasyonlarında Çok Sayıda Gözaltı

Göçmen kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen “KALKAN-5” operasyonlarında Aralarında Malatya’nın da olduğu 20 ilde 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü,1510 kaçak göçmen gözaltına alındı.

AGD’den Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi Programı

Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şubesi tarafından Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi Programı düzenleniyor.

Mv. Fendoğlu’ndan Adliye için Yeşilyurt Belediye Binası Önerisi

Malatya’da 7 farklı binada hizmete devam eden adli hizmetlerin, Yeşilyurt Belediyesinin yeni hizmet binasında tek çatı altında toplanmasını Malatyalı hemşerilerim adına Bakanlığınızdan talep ediyorum.”

Kahve Molasının Keyifli Durağı” Kahve Durağı” Yeni Yerinde

Eşsiz Kahve Lezzetlerinin adresi Kahve Durağı yeni adresi Karakavak Mah. Altınkayısı Bulvarı girişinde hizmete girdi.

Baskilliler Derneğinden Başkan Güder’e Tam Destek

Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından yaklaşık 120 Bin Baskilli vatandaşların yaşadığı Malatya’da bir çatı altında hemşerilerini toplayan ve birlik beraberliği sağlayan Baskilliler Derneği Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i dernek binasında misafir etti.

Mimar Fidanel, Deprem Yaralarını Saracak 3 Yıllık Yol Haritasını Açıkladı

6 Şubat tarihli depremler sonrası her gün sahada olan biri olarak yaptığımız etüt çalışmaları ile birlikte Yeşilyurt’u ayağa kaldırmak için değil elimizi vücudumuzu taşın altına koymaya hazırız.

TSYD'den Açıklama; Bu Bir Kınama Değildir!

Türkiye Spor Yazarları Derneği TSYD Yaptığı yazılı açıklamada;” Tekrar ediyoruz. Lanetleme, kınama devri geride kalmıştır. Devir hep birlikte eli taşın altına sokma devridir. Biz sonuna kadar varız. Ya siz?

MADEF’ten Malatya Tanıtım Günleri Öncesi İstişare Toplantıları

İstanbul’da Malatya Derneklerini bir çatı altında toplayan kısa adı MADEF olan Malatya Dernekler Federasyonu Malatya Tanıtım Günleri öncesi bir araya gelerek istişarelere devam ediyorlar.

Aralarında Malatya’nın da olduğu 73 ilde yüzlerce kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya” Halkımızın Huzurunu Kaçıran Organize Suç Örgütlerinin Ve Onlara Silah Temin Edenlerin Peşindeyiz. Onları Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız”

Yeşilyurt Şoförler ve Minibüsçüler Esnaf Odasından Başkan Gürkan’a Destek Toplantısı

Başkan Gürkan: “Şehir İçin Elimizi Değil Gövdemizi Taşın Altına Koyacağız”

Bakanlıktan Koruma Altındaki Çocuklara Özel Yarışma

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal hizmetler bakım ve koruma altındaki çocuklar için mektup ve resim yarışmaları düzenleyecek. Yarışmada derece elde eden çocuklara hediyeler verilecek.

YADER Başkanı Çolak” Çocuklarımıza Destek Olmayı Kendimize Görev Addettik”

Malatya YADER derneği Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü MİAD Çocuk Evleri Sitesinde devlet koruması altında bulunan çocuklar ile birlikte program gerçekleştirdi.

Sendika üyesi Mehmet Sevim’den Hüseyin Söylemez'e Açık Mektup

Malatya Eğitim Bir-Sen Üyesi Mehmet Sevim“ Sendika Kendine Emek Verenlere Bu Şekilde Bir Karşılık Vermemeli. Kibir dağlarından ovaya inip nefsinizi ayağınızın altına alın ve şahsileştirdiğiniz bu karardan dönün” dedi.

MTTB İl Başkanı Aksüt“ Yaşasın özgür Filistin, Kahrolsun İsrail ve işbirlikçileri”

MTTB Malatya İl Başkanı Turgut Özal Aksüt İsail işgali altındaki Filistin’e destek açıklamasında bulunarak” Bugün itibariyle Hamas’a bağlı İzzettin el Kassam Tugayları ‘’Aksa Tufanı’’ adlı operasyonu İsrail’in bugüne kadar uyguladığı vahşetinsabrı taşıran meşru müdafaasıdır” dedi.

Deprem Sonrası Doğanşehir’de Önemli Tarihi Keşif

Deprem sonrası Doğanşehir İlçesinde enkaz altından Tarih fışkırırken Doğanşehir Kaymakamlığı ilçenin tarihi yapısını ve değerlerini korumak için titizlikle çalışırken vatandaşların ise bu süreçte kendilerine yardımcı olmalarını enkazdan çıkarılan eserlerin yetkililere bildirilmesini istedi.

Vali Yazıcı’dan Turizm Merkezi Darende’ye Ziyaret

Malatya’da İlçe ziyaretlerine aralıksız devam eden Vali Ersin Yazıcı, Darende’yi ziyaret ederek Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ve Protokol ile birlikte Çarşı Esnafını gezdi.

Türkiye’nin En Büyük Şehir İçi Parklarından Biri

Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan yaklaşık 300 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen yapılan 100. Yıl Parkı, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkânları ve kaynaklarıyla yapılıyor.