Asayiş Haberleri

Asayiş Haberleri

Malatya’da Asayiş Olayları

Malatya’da İlin huzur ve güvenliği için Emniyet ve Jandarma birimleri birlikte suç ve suçlularla mücadeleye devam ediyor.

2 Bin 66 Firari Yakalandı

Aranan Şahıslara Yönelik” Düzenlenen “ÇEMBER-16” Operasyonlarında Arama Kaydı Bulunan 2 Bin 66 Firari Yakalandı.

Emniyet ve Jandarma tarafından İl Genelindeki Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ve Malatya İl Jandarma Komutanlığı ortaklaşa il geneli yaptıkları asayiş olaylarında suçlulara geçit vermedi.

Malatya Emniyeti Hırsızlık Olaylarını Aydınlatıyor

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce ilimizde farklı zamanlarda ve farklı yerlerde meydana gelen Nitelikli Hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda,

Kuyumcu Atölyesine Sahte Altın Baskını

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada’...

Malatya’da Asayiş Uygulamalarından Vatandaşlar Memnun

Malatya’da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların huzur ve güven ortamının sürekliliğini sağlamak için asayiş uygulamalarını sürdürüyor.

Cezaevi Firarisi Asayiş Şube Ekiplerince Yakalandı

Hakkında toplam 46 Yıl 10 Ay 22 Gün kesinleşmiş Hapis Cezası bulunan, Silahla Yağma suçu ile cezaevi firarisi olarak aranan T.B. isimli şahıs Asayiş Şube ekiplerince yakalandı.

Asayiş Şube Ekipleri Şok Uygulamalarla Suçlulara Göz Açtırmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce 12 Şubat 2024 ile 21 Şubat 2024 tarihleri arasında Malatya genelinde mevcut huzur ve güven ortamının sürdürülmesi adına;

Malatya Emniyetinden Suçlulara Af Yok

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından 13 Şubat 2024 ile 20 Şubat 2024 tarihleri arasında aranan şahısları yakalamaya yönelik yapılan kapsamlı çalışmalarda;

Malatya Emniyeti Suçluların Ensesinde

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Silah Tüccarlarına Af Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri olarak yapılan çalışmalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Suçlular Polisten Kaçamıyor

Malatya’da Asayiş Olayları

1 Haftada 26 Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın gelmesiyle birlikte Asayiş olaylarında etkin mücadele sahada kendini göstermeye başladı.

Malatya’da 32 Tabanca 12 Tüfek Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın göreve başlamasıyla birlikte Malatya’da suçlulara geçit verilmiyor, Polisin yaptığı uygulamalarla Huzur Hissedilmeye başlandı.

Asayiş ve Trafik Tedbirleri Artırıldı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce okulların açılmasıyla kent merkezinde artan araç ve yaya trafiğine yönelik trafik ve asayiş tedbirleri artırıldı.

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda;

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince 30.08.2023-07.09.2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda;

Hurda ve Atık Toplayıcılarına Valilikten Genelge

Malatya ili genelinde kamu düzeni ve güvenliğinin temini, asayiş ve huzur ortamının korunması, tasarrufa müteallik emniyetin sağlanması ve hırsızlık suçu başta olmak üzere suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla

Malatya’da Yakalanan 68 Şahıs Cezaevine

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Halkın huzur ve asayişini bozmak isteyenler ile yakalama kararı bulunanlara karşı şok uygulamalarla suçlulara göz açtırmıyor. Ağustos ayında çeşitli suçlardan aranan 78 kişinin 68 i tutuklandı.

Düğmeye Basıldı” Hırsızlık, Asayiş Olaylarına Karşı Yeni Etkili Önlemler”

Malatya’da son dönemlerde artan Hırsızlık, Uyuşturucu, Cinayet, Yaralama vs. gibi olayların önüne geçmek ve Malatya’nın yeniden eski günlerdeki gibi Huzur şehri olması için düğmeye basıldı.

İl Emniyet Müdürü Çankal:” Bu Şehrin Huzurunu Bozanlara Asla Taviz Vermeyeceğiz”

Malatya’nın yeni İl Emniyet Müdürü Arif Çankal,” Huzur şehri olarak bilinen Malatya’da münferit asayiş olaylarına dahi izin vermeyecek ve deprem dolayısı ile ortaya çıkan sorunlara çözümler üreteceğiz” dedi.

Salça Kovasından Silahlar Çıktı

Malatya’da Polisin bir istihbari çalışması sonucu 4 adet ruhsatsız tabanca salça kovasında yakalandı.

Dr. Ömer Urhal Samsun’dan Çiçeklerle Uğurlandı

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal görev yaptığı Samsun’dan başarılı çalışmaları ile ardından güzel bir iz bırakırken vedalaşma töreninde Samsun ilinin Huzur ve Asayiş yönünden üst seviyelerde olmasına katkısından dolayı çiçeklerle uğurlandı.

Jandarma Asayiş Olayları

Malatya İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 01 Temmuz -31 Temmuz 2023 tarihlerinde (47) Kaçakçılık olayına müdahale edilmiş olup,

Asayiş Uygulamalarında Çok Sayıda Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Vatandaşların Asayiş ve huzuru için yapılan uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek yakalandı.

Başkan Gürkan" Şehrimizi Hep Beraber El Ele Vererek Ayağa Kaldıracağız"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan"Malatya genelinde 2500 uygulama projemiz var. Bu projelerin yüzde 90'ını bitirdik. Polis bizim can ve mal güvenliğimizi koruyan kolluk kuvvetidir. Polis teşkilatımız ne kadar güçlü olursa, toplumdaki huzur ve asayiş de o kadar berkemal olur.

Silahlı Yağmacı Şahıs JASAT’tan Kaçamadı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Malatya Polisi Suçluların Ensesinde

Malatya’da Polis sorumluluk bölgesinde huzur ve asayişin temini amacıyla uygulama ve denetimler aralıksız devam ediyor.

Oto Faresi Yakayı Ele Verdi

Polis sorumluluk bölgesinde huzur ve asayişin temini amacıyla uygulama ve denetimler aralıksız devam ediyor.

Polisten hırsızlara suçüstü

Polis sorumluluk bölgesinde huzur ve asayişin temini amacıyla uygulama ve denetimler aralıksız devam ediyor.