Çıktı Haberleri

Çıktı Haberleri

Bu Pazar Seçim Olsa Anketinin Sonuçları Açıklandı

CHP'nin uzun yıllar sonra büyük bir zaferle Türkiye'nin birinci partisi olarak çıktığı ilk seçim olan 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan "bu pazar seçim olsa" anketinden de dikkat çeken sonuçlar çıktı.

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Ata’nın Huzurunda

Ankara’nın önemli aktif Sivil toplum kuruluşlarından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktılar.

Gürkan” Yapılan İtibar Suikastı Girişimi Hiçbir Şekilde Tasvip Etmediğimi İfade Ediyorum”

Malatya Büyükşehir Belediyesi dönemindeki iddialara ve Açıklamalara Selahattin Gürkan Sert Çıktı.

Ağbaba“ Malatyalılar Bana Ne Görev Verirse Kapılarında Kul Olurum”

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatyalıların isteğiyle bir yola çıktığını ifade ederek, “Malatyalılar bana ne görev verirse kapılarında kul olurum. "

Geçen” Battalgazi İlçemize Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, 6 Şubat depremlerin üzerinden 13 ay geçti hizmet yok diyerek eleştirdi.

Kahveci” TOKİ Kuralarında Çıkan İsmin Şahsımla Herhangi Bir İlgisi Yoktur”

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’den, Hakkında Çıkan TOKİ Kuralarında Kendisine Ev Çıktığı Yönündeki İddialara Yanıt gecikmedi.

CHP ‘li Karakuş Seçim Otobüsüyle Şehir Turuna Çıktı

2024 Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi CHP Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmaları kapsamında Seçim otobüsüyle şehir turuna çıktı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli Malatyalı Kaymakam Burak Akellere Sahip Çıktı “Alnından Öpüyorum “

Huzurlarınızda Kulp Kaymakamımız Burak Akellerin tertemiz alnından öpüyor, onu yetiştiren anasına, babasına şükranlarımı sunuyor, Müslüman Türk duruşundan dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Kale’de ‘8 Ayda 1.800 Seçmen Arttı’ İddiası

Cumhurbaşkanlığı seçiminde 4 bin 500 seçmeni olan Kale İlçesi’nde seçmen sayısının 6 bin 300’e çıktığı, 8 ayda bin 800 seçmen artığı iddia ediliyor.

Güder“ Biz Birbirimize Sahip Çıktığımız Müddetçe Anlam ve Önem Kazanıyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Kutanlılar Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Meclis'te 4 Partiden Teröre Karşı Ortak Bildiri

TBMM Genel Kurulunda Irak'ın kuzeyinde 12 askerin şehit olduğu terör saldırılarına yönelik "ortak bildiri" tartışması çıktı.

İhsan Akın” Yazıhan’a Hizmet İçin Yola Çıktım”

AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın, Yazıhan’ı Mahalle görüntüsünden kurtarmak için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

“Gençlik Yatırımlarında Hedeflerimizin Üzerine Çıktık”

Başkan Çınar, Ak Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Güder” Battalgazi’mizin Geleceğini Sağlam Temeller Üzerine İnşa Ediyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder” Depreme dayanıklı konutlar yapma gayesiyle çıktığımız bu yolda 400 yeni sosyal konutun temelini atmaktan gurur duyuyoruz.

Tekstil Esnaflarına Büyükşehir Sahip Çıktı

Millet Bahçesi Tekstil Kent esnaflarından Başkan Gürkan’a teşekkür

BBP’li Altunkaya” 24 Gündür Ortadoğunun Göbeğinde Katliamlar Var Hala Ne Bekleniyor”

BBP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya” 24 Gündür Ortadoğu'nun Göbeğinde Katliamlar Var Hala Ne Bekleniyor” diyerek sert çıktı.

Malatya’nın Yeni İmar Planı Çıktı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantılarının III. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda Gerçekleştirildi.

Keskin” Kesinlikle Müsade Etmeyeceğiz”

MESOB Başkanı Keskin” kura ile işyeri çıktığı halde açmayanların, söz konusu işyerlerini başkalarına 100-150 bin TL hava parası karşılığında devrettiklerine dair bilgiler gelmekte buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Memur-Sen'den 81 ilde Eylem Kararı Çıktı

Hükümet ile Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri devam ederken hükümetin zam tekliflerini kabul etmeyen Memur-Sen 81 İlde eylem yapma kararı aldı.

Salça Kovasından Silahlar Çıktı

Malatya’da Polisin bir istihbari çalışması sonucu 4 adet ruhsatsız tabanca salça kovasında yakalandı.

Ünlü Anket Şirketinin 26 İldeki Anketinden Malumun İlanı Çıktı

ASAL Araştırma Şirketi tarafından yapılan kamuoyu araştırmasında seçmenlere, "Türkiye'nin en önemli sorunu nedir?" sorusu yöneltildi. Ankete katılanların yüzde 68.6'sı ekonomi ve hayat pahalılığı yanıtını verdi.

Ağbaba” Hiç Kimse Ağır Hasarlı Binaya Hafif Hasar Raporu Veremez, Bu İnsafsızlıktır”

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba" Heybeden başka şeyler çıktı. Hayat pahalılığının biteceği söyleniyordu ama bir hafta yaşadıklarımız ortada" dedi.

Ekmeğe Bir Zam Daha!

250 gram ekmeğin fiyatı 5 liradan 7,5 liraya yükseldi. Simit ise 6 liradan 7,5 liraya çıktı.

MASKİ, Bakteri Riskine Karşı Su Tanklarını Kaldırıyor

Sıcaklıkların artması nedeniyle plastik depolarda bakteri üreme riski ortaya çıktı. MASKİ Genel Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaparak, su tanklarının kaldırılacağını bildirdi.

Gürkan“ Deprem İle Birlikte Yeni Arterlerin Açılmasının Önemi Ortaya Çıktı”

Kuzey Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan,“ Malatya’nın Trafik Yoğunluğunu Alacak Büyük Bir Yol”

Prof. Dr. Cumali Kınacı, “Suda Riskli Bir Durum Yok, Sadece Toprak Karışıyor”

Prof. Dr. Cumali Kınacı, “Malatya'nın suyu aslında riskli bir su değil, kaynak suyu. Fakat biliyorsunuz Yeşilyurt’taki dağların altından çıktığı için oradaki jeolojik formasyonlardaki bir hareket suyun bulanmasına yol açıyor.

Başarılı Siyasetçi Dr. Ercan Uçkan’dan Gelecek Partisine Sert Tepki

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı ve Malatya Milletvekili Adayı Dr. Ahmet Ercan Uçkan zehir zemberek sözleri le Gelecek Partisine yüklendi. ” Adalet ve liyakat özlemiyle çıktığımız bu yolun sonu maalesef bizler için büyük bir hüsran olmuştur” dedi.

Prof. Dr. Pekdemir: Malatya’nın Sesi Olmak İçin Yola Çıktım

İYİ Parti Malatya Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Hasan Pekdemir” Türkiye’nin ve Malatya’mızın İYİ kadrolarla güçleneceğine inanıyorum. Gelin kötü günleri İYİ kadrolarla geride bırakalım. BİRLİKTE KAZANACAĞIZ… TARİH YAZACAĞIZ… “

TDP Genel Bşk. Sarıgül, Selahattin Başkan’a Sahip Çıktı!

Son günlerde yaptığı açıklama ile sosyal medya gündemine oturan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den destek geldi.

Başkan Selçuk Haklı Çıktı

Siyasi Geleceğine Rağmen İmar Rantına Dur Dedi