Gürkan' Yapılan İtibar Suikastı Girişimi Hiçbir Şekilde Tasvip Etmediğimi İfade Ediyorum'

Malatya Büyükşehir Belediyesi dönemindeki iddialara ve Açıklamalara Selahattin Gürkan Sert Çıktı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını 31 Mart seçimlerinde AK Parti adayı Sami Er’e devreden önceki dönem Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan önemli açıklamalarda bulunarak görev süresince ilgili şahsına yöneltilen iddialara cevap verdi.

         Selahattin Gürkan Vuslat Tv ekranlarından yaptığı açıklamada” Değerli Malatyalılar, sevgili hemşerilerim bu basın açıklamasını yapma gereği duymasak çok daha iyi olurdu.  Biz bu memlekete 20 sene belediye başkanlığı olarak 20 sene de devletin değişik kurumlarında hizmet ederek Malatya’da 40 yıldır görev yaptım.

       Bu 40 yıllık görev süresinde geçmişimiz Aydınlık, Parlak, Şeffaf ve hizmetlerle, Eserlerle dolu, dolu tam bir 40 yıl. 20 yıldır da belediye başkanı olarak görev yaptığım bu şehirde alnımız açık yüzümüz Ak. Büyün işlerimiz şeffaf devletin yasaları çerçevesinde yürütülmüştür.

         Şimdiye kadar bizi izleyen tüm hemşerilerimiz bilir ki söylediğim hiçbir ifade tenkiz edilmemiştir. Hepsi hep doğrudur doğru çıkmıştır. Yalana, dolana hiçbir farklı bir mecraya gidecek ifadede bulunmamışımdır. Dolayısıyla bu şehre bu kadar hizmet eden bir belediye başkanı bir kamu görevlisi olarak bu basın açıklamasını yapmak zorunda olduğum için beni çok üzmüştür.

       Bu şehre bu kadar hizmet eden biri olarak bizim bu şehre çok daha sevgiyle muabbetlerle, teşekkürlerle yad edilmemiz gerekirken son süreçte yapılan itibar suikastı girişimi hiçbir şekilde tasvip etmediğimi ifade ediyorum.

        Kaldı ki belediye başkanlığına gelen arkadaşımız da öyle tahmin ediyorum ki yanlış mecralarda yanlış bilgilerle konuştuğu kanaatindeyim. Ona olan iyi niyetimi ve samimiyetimi de yitirmek istemiyorum. 

        Konu Başlıklarına geldiğimde ayrıntılar Birazdan…  
       
         
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN