Gezer Haberleri

Gezer Haberleri

Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer, Oyunu Kullandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, oyunu Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu’nda kullandı.

Prof. Dr. Gezer” Suç Oranlarının En Çok Arttığı Birkaç İlden Birisi Malatya”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gezer, Cumhuriyet Örnekköy’de Vatandaşlarla Buluştu

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu.

Prof. Dr. Gezer’den 100 Günlük Acil Eylem Planı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer, 100 Günlük Acil Eylem Planını Açıkladı

Prof. Dr. Gezer’den “ Refah Kent Malatya’ Projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın refahını yükseltecek ve ekonomisini ayağa kaldıracak ‘Refah kent Malatya’ projesinin detaylarını paylaştı.

Prof. Dr. Gezer” Aktörler Değişiyor Malatya’nın Kaderi Değişmiyor”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Koyunoğlu Mahallesi’nde kurulan Pazar yerini ziyaret etti.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Gezer’e Destek

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Gezer’e Destek Ziyareti

DEVA Partisinden Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer’e Destek Açıklaması

DEVA Partisi Malatya İl Başkan Sinan Akıncı yayınladığı basın açıklamasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr: Gezer’e destek vereceklerini belirterek ilçe adaylarını da tanıttı.

Prof. Dr: Gezer” Her İnsanımızın Dertlerine Ortak Olup Çözeceğiz Sözümüz Söz”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr: Gezer: Sözümüz Söz! Malatya’yı 5 Yıl İçinde En Fazla Gelişen Bir Şehir Haline Getireceğiz"

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer’den Her Mahalleye Yaşam Merkezi Projesi

Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart akşamı yetki aldıklarında yapacakları projelerinden birinin de her mahalleye çok amaçlı sosyal yaşam merkezi kurmak olduğunu söyledi.

“Darende ve Malatya’yı Hak Ettiği Yere Getireceğiz”

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer Darende İlçesinde Halkın Sorunlarını Dinledi.

Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer, Seçim Gezilerine Devam Ediyor

Malatyalıların Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gezer’e İlgisi Büyük

Prof. Dr. İbrahim Gezer’in Seçim İrtibat Ofisi Açılışı Yapıldı

Başkan Aday Prof. Dr. Gezer“ Şehrimizin Bu Hallere Düşmesinden Artık Şikayetçi Olmayacak Mıyız? “ Bu Yaşadıklarımız Yetmedi Mi?

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Aday Prof. Dr. Gezer Yazıhanlılarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın Yazıhan ilçesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla, esnaflarla bir araya geldi.

Prof. Dr. İbrahim Gezer"Malatya'yı Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız"

Malatya Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer Gezer, Malatya Büyükşehir Belediyesi yanına kurulan esnaf çarşısı esnafını ziyaret etti.

Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’e Yoğun İlgi

31 Mart’ta yerel seçimlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Bağımsız aday olarak giren Prof. Dr. İbrahim Gezer’e aday tanıtım toplantısında yoğun ilgi.

Büyükşehir’den“ Türkiye Yüzyılına Yakışır Projeler”

Türk Yerel Hizmet Sen’e bağlı sendika üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini yerinde gezerek, yapılan hizmetler hakkında ilgililerden bilgiler aldılar.

Maskar” Akçadağ İlçemizdeki Sorunları Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Akçadağ İlçe Mahallelerini gezerek sorunları ve talepleri istişare etmeye devam ediyor.

Milletvekili Ölmeztoprak Akçadağ TOKİ Konutlarını İnceledi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ziyaretler kapsamında Akçadağ ilçesindeki TOKİ Şantiyesini gezerek TOKİ İl Sorumlusu Emrah Acar ve Şantiye yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Güder ve İlçe Başkanı Kahveci’den Esnaf Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci İlçe esnaflarını gezerek sorun, talep ve önerileri yerinde dinledi.

Battalgazi Belediyesi’nden İpek Yolu Gençlik Merkezi’ne Teknolojik Gezi

Battalgazi Belediyesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) tarafından düzenlenen programla 50 genç Elazığ’da bulunan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni gezerek, atölyelerde yapılan çalışmaları inceleyecek.

Prof. Dr. Gezer: İlk İşimiz Basın Özgürlüğü

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi)’i Malatya il teşkilatından Malatya gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ye 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü vesilesiyle ziyaret geçekleştirildi.

İl Müdürü Şahin’den MeySu Fabrikasında İnceleme Gezisi

Üreten Kayseri Gelişen ve Büyüyen Türkiye sözüyle Başarılı çalışmalara imza atmasıyla örnek gösterilen Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin Türkiye’nin en büyük Meyve suyu fabrikalarından MeySu işletmesini gezerek incelemelerde bulundu.

DEVA Partisinden Esnaf Ziyareti

DEVA Partisi Malatya İl Teşkilatından Esnaf Ziyaretleri" Malatya Mavi Yeleklilerle Buluştu"

Başkan Güder, El Emeği Göz Nuru Eserleri İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, unutulmaya yüz tutmuş Seramik sanatını gelecek nesillere aktarmak amacıyla Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Seramik atölyesini gezerek, kursiyerlerin hazırladıkları eserleri inceledi.

Mv. Ağbaba” Darende Sayfiye Mah. Betona, Asfalta, Ranta Kurban Edilmemelidir”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Darende İlçesi Sayfiye Mahallesindeki doğal güzellikleri gezerek buraların Betona, Asfalta, Ranta Kurban Edilmemesi gerektiğini belirterek sert tepki gösterdi.

Bayan Güder" Her ilçemiz Kendi Değerlerini Yansıtan Ürünlere Yer Vermişler"

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in eşi Yıldız Güder, 25. Malatya Uluslararası Kayısı Festivalinde yer alan stantları tek tek gezerek hem ziyaret edip, hem de yetkililerden bilgiler aldı.

DSİ 9. Bölge Müdürü Akyürek Malatya’da İncelemelerde Bulundu

DSİ Bursa 1. Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte iken, DSİ 9. Bölge Müdürü olarak atanan Kenan Akyürek geçtiğimiz hafta görevine başlar başlamaz bölgeleri ve yatırımları gezerek incelemelerde bulunuyor.

Yağlıcı' Bizim Siyasetimiz 'Önce Millet, Önce Memleket' Diyenlerin Siyasetidir.

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı" İlçemizi, mahalle mahalle gezerek gerçek dertlerimize kulak vermeyi, çözümler üretmeyi, milletimizin sesini duyurmayı en kıymetli önceliğimiz olarak benimsiyoruz" dedi.