Haftası Haberleri

Haftası Haberleri

Turizm Haftasında Jüri Yemekleri Değerlendirdi

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokuluna bağlı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencilerinden Şehitliğe Ziyaret

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

Turizm Haftası Malatya’da Gezi Turlarıyla Kutlanıyor

İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ali Cengiz 15 -22 Nisan Turizm Haftasının Dolu, Dolu Programlarla kutlandığını belirtti.

Millioğulları” Adalet ve Demokrasi Haftası’nda da Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz”

ADD Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları 24 - 31 Ocak Adalet ve Demokrasi Haftası nedeniyle yazılı basın açıklaması yayınladı. Başkan Yunus Millioğulla’nn açıklaması şöyle

Malatya’da“ Dönem Sonu Faaliyet Haftası” Etkinlikleri

Malatya’da okullarda yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için “Dönem Sonu Faaliyet Haftası” düzenlendi.

“Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” Etkinliği

“Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”(Yerli Malı Haftası) kapsamında Kazım Karabekir İlkokulunda İl Müdürlüğü ve Malatya Hava Limanı Müdürlüğünün katkıları ile program düzenlendi.

Vize Haftasında Çorbalar Başkan Güder’den

Üniversitede vize sınavına girecek öğrencilerin içi Battalgazi Belediyesi’nin çorba ikramıyla ısınıyor. Battalgazi Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sıcak çorba ikramı bu yıl da devam ediyor.

Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, miniklerin Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Başkan Güder çocuklara ağız ve diş bakım seti dağıtarak dişlerin günde 2 kere fırçalanması için miniklerden söz aldı.

Başkan Güder Öğrencilerle Kitap Okudu

Başkan Güder, Dünya Çocuk Kitapları Haftası Kapsamında Öğrencilerle Birlikte Kitap Okudu

Gök” Çocuklarımızın En Temel İhtiyacı Sevgi ve Umuttur”

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Güder, Kızılay Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Malatya Şubesi Başkanı Osman Korkut, yönetim kurulu ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Lig Müsabakalarında İsrail Kınandı

Malatya Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2 Haftasında Malatya Spor - 0, Kayserı Develi Spor - 0 Berabere Kaldı.

Başkan Güder“ Önemli Olan Eser Bırakmak”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Din Görevlilerinin Haftasını Kutladı

Amatör Spor Haftası Başladı

Her yıl Ekim ayının ikinci haftasında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘’Amatör Spor Haftası’’ Malatya Kanalboyu’ndan Millet Bahçesine doğru yapılan yürüyüşle başladı.

Başkan Gürkan” Yaşlılarımızın Gönüllerine Dokunmanın Gayretindeyiz”

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan“ Tecrübeleriyle Bizlere Yol Gösteren Yaşlılarımız, Her Zaman Baştacımızdır”

TOBB Malatya Hafız İ.H.O.O Tarafından“ 41 Hafız, 41 Hatim” Programı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde TOBB Malatya Hafız İmam Hatip Ortaokulu tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “41 Hafız, 41 Hatim” Programı düzenlendi.

Başkan Güder“ Sağlıklı Yaşam İçin Spor Şart”

Battalgazi Belediyesi’nden Hareketlilik Haftası Etkinliği

Meclis Üyesi Karakaş’tan İtfaiye Teşkilatına Ziyaret

Pütürge belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Hasan Karakaş itfaiye haftası vesilesiyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesine ziyarette bulundu.

“Mutlu Şehrin Mutlu Çocukları Peygamberlerinin İzinde”

4-6 Yaş Erdem Okulu’ Öğrencilerinin ‘Mevlid-İ Nebi’ Haftası özel Etkinlikleri Büyük Beğeni Topladı

Başkan Gök” Malatya İtfaiye Teşkilatı 6 Şubat Depremlerinde Tarih Yazdı”

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök beraberinde İl Teşkilatıyla birlikte İtfaiye Haftası vesilesiyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bşk. Mustafa Katipoğlu’na Ziyarette bulundular.

Katipoğlu“Bizlere İhtiyacı Olan Her Canlının Yardımına Koşan Bir Teşkilatız”

İtfaiye Teşkilatı 309. Yıldönümünü Kutluyor

“Malatya İtfaiyesi 6 Şubat’ta Tarih Yazdı”

MGC Yönetim Kurulu, İtfaiyeciler Haftası nedeniyle İtfaiye Daire Başkanı Katipoğlu’nu ziyaret etti“Malatya İtfaiyesi Yüzlerce Canı Kurtardı”

Mv. Fendoğlu’ndan Malatya İtfaiyesine Tebrik Ziyareti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, İtfaiye Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesini ziyaret ederek, 6 Şubat depremlerinde enkazlar da yapmış oldukları kurtarma çalışmalarından dolayı bir kez daha tebriklerini iletti.

Başkan Gürkan'dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm Şehit ve Gazileri minnetle andıklarını söyledi.

“Pedallar, Hareketli ve Dinamik Bir Hayat İçin Çevrildi”

Yeşilyurt Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftasına Yakışan Özel Ödüllü Bisiklet Turu Düzenledi

Başkan Güder Zabıta Teşkilatının Haftasını Kutladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftasını kutlamak üzere Battalgazi Belediyesi Zabıta Teşkilatıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Zabıtasından Sirenler Eşliğinde Şehir Turu

Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası, Şanlıurfa’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden" Her can için bir fidan" projesi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen "Her can için bir fidan" projesi ile yakın dönemde yaşadığımız deprem afetleri nedeniyle ilimizde hayatını kaybeden çocuklar anısına

Ekmek Fiyatlarına da Zam Geliyor

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, 6 TL’ye satılan ekmek fiyatlarına haziran ayının ilk haftasından itibaren zam yapılmak istendiğini belirtti.

Başkan Güder:“ Eskimalatya’daki Geçici İşyerleri Mayıs’ta Teslim Edilecek”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Asrın Felaketinde iş yerleri hasar gören depremzede esnaflar için Eskimalatya’da yapılan geçici iş yerlerinde incelemelerde bulunarak iş yerlerinin Mayıs ayının ilk haftasında esnaflara teslim edileceğini belirtti.