İşletme Haberleri

İşletme Haberleri

Turizm Haftasında Jüri Yemekleri Değerlendirdi

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokuluna bağlı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Vali Ersin Yazıcı’dan Hayvancılık İşletmelerine Ziyaret

Vali Yazıcı Çarşı Marketler Ltd. Şti. Etçi Büyükbaş işletmesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında işletme sahibi Abdullah Öngenli’den bilgi aldı.

Yeşilyurt’ta İşletmelere Yönelik Fiyat Listesi ve Etiket Denetimi Yoğunlaştı

“Yiyecek ve İçecek Hizmeti Sunan İşletmelerimizde Denetimlerimizi Artırdık”

Lezzetli Kırmızı Et’in Adresi Narin Et Kasabı Hizmette

Malatya’nın et konusunda tartışmasız İsmi Narin Et Kasabı İşletmecisi Ramazan Kaya yeni iş yerinde damak tadını bilen et sever Malatyalılara hizmet vermeye devam ediyor.

Avcıgil Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından, Küçük Sanayi Sitesinin yılların tamirci ustalarından Kardeşler oto Tamir ve Bakım işletmesinin sahibi Murat Avcıgil’in Muhterem Annesi...

Ekim’de Malatya Havalimanı’ndan 59.374 Yolcuya Hizmet

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2023 yılı Ekim ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Milli Eğitim’den Kantincilere İsrail’i Boykot Desteği

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Malatya Kantin İşletmecileri Derneğinin kantinlerde İsrail Ürünlerini Boykot kararına destek verdiğini duyurdu.

“75 Bin TL Şartı Düşürülmeli”

"Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İşletmelere Sıfır Faizli ve 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Müjdesi

MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu: “Faizsin deprem kredisinden hasarsız işletmelerde faydalanabilecek”

Ülkücü Camianın Acı Günü” Ufuk Atsız” Kalbine Yenik Düştü

Malatya’nın önemli eşraflarından, Ufuk Rentacar işletmecisi, MHP Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyesi hayırsever işadamı Ufuk Atsız kalbine yenik düşerek vefat etti.

Venk Yolları Daha Modern Hale Geliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi değişim-dönüşüm çalışmaları kapsamında Venk Caddesi’nde yol açma ve genişletme çalışmalarına başladı.

Büyükşehir'den Eski Malatya, Yarımcahan, Ağılyazı, Kuluşağı Grup Yolu’nda Çalışmalar

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Battalgazi ilçesine bağlı Ağılyazı, Kuluşağı, Yarımcahan, mahallelerini kapsayan grup yolunda yol genişletme ve asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

Doğanyol Gevheruşağı Mahallesi’nde Yol Açma, Genişletme ve Asfaltlama Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Doğanyol İlçesi Gevheruşağı Mahallesi’nin Yol Sorununu Çözüme Kavuşturuyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere 700 Bin Dolarlık Hibe Kredi

Başkan Gürkan UNDPTürkiye Mukim Temsilcisi LouisaVinton bir araya geldi

İlhan ve Toy Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından MASKİ İşletmeler Daire Başkanı Ramazan Toy’un kayınvalidesi Gülhan İlhan Hakkın Rahmetine kavuşarak vefat etti.

Akalın’dan Adisyon Tepkisi” Kazıklanacağız da Bu Kadar da Değil”

Türkiye’nin Ünlü şarkıcısı Demet Akalın Bodrum’da bir işletmede alınan ücrete kızarak” Kazıklanacağız da Bu Kadar da Değil” diye sosyal medya hesabından bir adisyon paylaşarak gelen hesaba tepki gösterdi.

Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Kazgan’dan Loko Bakım Atölyesine Ziyaret

Geçtiğimiz hafta Demiryol-İş Sendikası Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden seçilen Türk-İş Temsilcisi, Demiryol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Hikmet Kazgan depremde hasar gören TCDD 5. İşletme Bölge Müdürlüğü Loko Bakım Atölyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tavukcum.Com Akçadağ’da Faaliyete Başladı

Akçadağ İlçesinde işletmeciliğini Ümüt Karakuş’un yaptığı Tavukcum.com adlı işyeri faaliyetine başladı.

Eğitim Alanında Alınan Tedbirlere İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Yayımlandı

Kararname uyarınca olağanüstü hâl ilan edilen illerde depremden etkilenen vatandaşlara, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî okul ve kurumlar ile bunlara bağlı döner sermayeli işletmeler tarafından...

B. Şehir Meclis Üyesi Karakaş’tan Tepehan İşl. Şefliğine Ziyaret

Pütürge Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Karakaş Pütürge - Tepehan İşletme şefliğine ziyaret gerçekleştirerek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

İl Müdürü Şahin’den MeySu Fabrikasında İnceleme Gezisi

Üreten Kayseri Gelişen ve Büyüyen Türkiye sözüyle Başarılı çalışmalara imza atmasıyla örnek gösterilen Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin Türkiye’nin en büyük Meyve suyu fabrikalarından MeySu işletmesini gezerek incelemelerde bulundu.

Mv. Çakır İle Belediye Başkanı Çınar, Sanayi Esnafının Taleplerini Dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya ekonomisinin belkemiği olan işletmelerin olduğu Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek taleplerini dinlediler.

Altunok Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından, Yazıhan Eski CHP İl Genel Meclis Üyesi, Matbaacılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Rektur Reklam Matbaa Ltd. Şti. Yönetim Kurulu işletmecileri Vahap Altunok ve Hasan Altunok’un amcası Sümer Altunok vefat etti.

İstiridye Mantarı Faydalarıyla Şaşırtıyor

S. S. Bilgin Mantar Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi işletmecisi girişimci İşkadını Hayriye Duman “istiridye mantarı kuzu eti lezzetindedir”

Malatya Kadın Girişim Kooperatifinden bir ilk “ BİLGİN MANTAR”

Malatya’da Kadın girişimciler birbirinden farklı birbirinden güzel yöresel ürünleri satışa sunmak için bir araya gelerek Kurdukları kooperatiflerden, Malatya’da bir ilk daha yaşanarak S.S Bilgin Mantar Girişim Üretim ve işletme Kooperatifinin açılışı yapıldı.

Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği İle 20 Milyon Çilek Fidesi Muhafaza Ediliyor

Kayseri genelinde Kırsal Kalkınma Yatırımları Kapsamında kurulan işletmeleri ziyaret ederek proje uygulama alanlarını yerinde inceleyen Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa ŞAHİN hibe desteği alarak faaliyete başlayan soğuk hava deposunu ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Konak Mahallesinde Köprü Ve Yol Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

Merkezi Yönetimler

Devlet zarar ediyor diye, elindeki işletmeleri sattı ve özelleştirdi. Devletin işi yönetmektir.

Kasap Narin Et ve Et Ürünleri Yeni Şubesiyle Hizmette

Malatya’da işletmeciliğini Malatya Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Küçer’in yaptığı Kasap Narin Et ve Et ürünleri yeni şubesiyle Malatyalılara hizmet sunmaya başladı.

Temmuz’da Malatya Havalimanı’nda 64.710 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Temmuz ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.