Vatandaşlara Haberleri

Vatandaşlara Haberleri

Geçit“ Malatya’mızı Yeniden Ayağa Kaldıracak Ekip Karşınızda Milletimizden Görev Bekliyor”

Prof.Dr.İlhan Geçit, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere sayılı saatler kala vatandaşlara, demokrasinin namusu olan sandığa mutlaka gitme çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatyalılarla Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Seçim gezileri kapsamında geldiği Malatya’da AK Parti tarihinde ilk defa en az ilginin olduğu miting alanında vatandaşlara hitap etti.

‘Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi’ Yüreklere Dokunuyor

Malatya’daki engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımı yapılıyor.

MEGSAŞ Sağlıklı Ekmekler Üretmeye Devam Ediyor

MEGSAŞ vatandaşlara sağlıklı, hijyenik, lezzetli ekmek ve unlu mamuller üreten MEGSAŞ, kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Malatya’da Bol Çeşit Taze Balık Buluş Balıkçılıkta

Malatya’da yıllardır Balıkçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren Buluş Balıkçılık yeni yerinde vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Başkan Gürkan Yine Vatandaşını Düşündü. Helal Olsun!

Malatya’da 17. 46 ve 17. 49 da meydana gelen 2 ayrı depremlerden dolayı Malatya Büyüşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Vatandaşların mağduriyet yayamaması için sosyal tesislerinin kapısını vatandaşlara açın talimatı verdi.

Mevlid Kandilinde Başkan Güder’den Vatandaşlara Kandil Simidi İkramı

Mevlid Kandili dolayısıyla Battalgazi ilçesindeki Eyüp Sultan Camiinde düzenlenen programlara vatandaşlar akın ederek kılınan namazlardan sonra okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler sonrası eller semaya açılarak dualar edildi.

Vali Yazıcı” Önceliğiniz Vatandaşlara Karşı Güleryüz ve Yardımcı Olmanız”

Malatya Valisi Ersin Yazıcı İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında Brifing Aldı.

Başkan Öztürk” Depremzede Vatandaşlarımızın Rahatı İçin Tedbirler Alındı”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk” 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde mağduriyet yaşayan Yazıhan İlçesindeki vatandaşlara Yazıhan Belediyesi olarak “ Konteynır Kent” projesi ile güvenli ve daha yaşanabilir alanda olmaları için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Başkan Güder” Gün Birlik ve Beraberlik Günü”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder İl dışından hayırseverlerin Kurban Bayramı vesilesiyle gönderdiği 62 adet kurbanın paylarını vatandaşlara ulaştırılmasını sağladı.

Büyükşehir Belediyesi Çalışıyor Malatya Güzelleşiyor

Şehrin her köşesini şantiye alanına çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Pütürgebeyleri Dernek Başkanı Emin Ayten Kazada Yaralandı

Pütürge Beyleri Derneği Başkanı Emin Ayten Pütürge İlçesindeki vatandaşlara yardım götürürken kubbe dağında kaza yaptı.

Başkan Güder’den Depremzede Vatandaşlara Bayram Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı dolayısıyla çadır ve konteynerde kalan depremzede vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

CHP’li Enver Kiraz’dan Bayramlaşma ve Taziye Ziyaretleri

CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz Ramazan Bayramında vatandaşlara taziye ve Bayram ziyaretleri gerçekleştirerek buruk Bayramı yaşayan hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor.

Başkan Cömertoğlu’ndan Paskalya Bayramı Ziyareti

Arapgir Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu,İlçede bulunan Ermeni Vatandaşlara Paskalya Bayramı ziyaretinde bulundu.

ABB’den vatandaşlara Ücretsiz İnternet Uygulaması

Kent genelinde 73 noktada verilen ücretsiz internet hizmetinden 662 bin 736 vatandaş 5 milyon 547 bin 556 kez yararlanırken toplamda 2,5 milyon GB’tan fazla veri kullanıldı.

Malatya’da CHP İl Başkanına Çirkin Saldırı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, konteynerden çıkarılmak istenen vatandaşlara destek verdiği esnada saldırıya uğradı.

Eğitim Alanında Alınan Tedbirlere İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Yayımlandı

Kararname uyarınca olağanüstü hâl ilan edilen illerde depremden etkilenen vatandaşlara, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî okul ve kurumlar ile bunlara bağlı döner sermayeli işletmeler tarafından...

Yazıhan Tecirli’de Abdal Musa Lokması ve Aşure İkramı Etkinliği

Yazıhan İlçesinde Tecirli Mahalle Muhtarlığı ve Tecirli Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Kültür Derneği tarafından düzenlenen geleneksel Abdal Musa Lokması ve Aşure Etkinliğinde Ali Ekber Dedenin yaptığı dua ile vatandaşlara lokma ve aşure dağıtıldı.

Malatya Sağlığı Masaya Yatırıldı

Malatya genelinde vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerini ve sağlık kuruluşlarının durumlarını değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek amacıyla Battalgazi Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda “İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Çamurlu Mahallesi’ne 30 Metrelik Yol

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara daha sağlıklı, güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Mv. Fendoğlu, Köy Gezilerini Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi ilçesine bağlı köy ziyaretlerinin 4. programında 7 köyü daha ziyaret ederek, vatandaşlara ve muhtarlarla bir araya geldi. Fendoğlu, Battalgazi bölgesinde 4 gezi programında 29 köye ulaştı.

Yeşilyurt SHM Tarafından Mahremiyet Eğitimi

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Yeşilyurt Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim Danışmanlık birimi tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı Sosyal Ekonomik Destek hizmet modelinden faydalanan vatandaşlara ‘Mahremiyet Eğitimi’ verildi.

Soykan Parkı’nda Vatandaşlara Aşure İkram Edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından, Muharrem Ayı dolayısıylaSoykan Parkı’nda vatandaşlara aşure programı düzenledi.

Battalgazi Belediyesi’nden Bağtepe’ye Köy Yerleşke Alanı

Battalgazi Belediyesi, vatandaşlara yeni yaşam alanları oluşturmak amacıyla Bağtepe Mahallesi’ndeki 74 dönümlük alanda ‘Köy Yerleşke Alanı’ oluşturuyor.

MOTAŞ’ın Otobüslerinde Klimalar Takdir Topluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ A. Ş. ye ait şehir içi ulaşımda kullanılan otobüsler yazın sıcak günlerinde klimalarla vatandaşlara meltem esintisiyle serinlik veriyor.

İyi Parti’den Ekmek Zammına Bedava Ekmekli Tepki

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı Ekmeğe gelen aşırı zamları protesto etmek için Yeni Cami Soykan Parkında 3.000 bedava ekmek vatandaşlara dağıttı.

Keskin, “Halkımız Kurbanını Yetiştiriciden ve Köylüden Alsın”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesi Malatya Canlı Hayvan Pazarında besici esnaflar ile üreticileri ziyaret ederek, burada vatandaşlara, “Kurbanlıklarınızı marketlerden değil, bu ülkenin gerçek üreticisi olan köylüden ve hayvan yetiştiricisinden alın” çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telefonla Vatandaşlara Hitap Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın katıldığı "Mahallelerde Sohbet Buluşması"na telefonla bağlanarak Malatyalı vatandaşlara hitap etti.

Büyükşehirden Sertifikalı Kurban Kesim Kursu

Kendi kurbanını kesmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak düzenlenecek olan “Büyükbaş ve Küçükbaş Kurban Kesim Kursu” 13-15 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.