Fevzi Şahin Türk Eğitim Sen Malatya Şubesini yönetmeye talibiz

Malatya'da Eğitim camiasının önemli Saygın isimlerinden 29 yıllık eğitimci- İdareci Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Fevzi Şahin Türk Eğitim Sen Malatya Şubesine Başkan adaylığını açıkladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Sendikal stratejilerimizin tek belirleyici unsuru, üyelerimizin beklentilerinin karşılanması ve problemlerinin ortadan kaldırılması olacaktır. Türk Eğitim Sen Malatya Şubesini yönetmek için bu kutlu yola çıktık. Biz zaferle değil seferle yükümlüyüz; gerisi takdiri ilahidir. En kısa sürede projelerimizi açıklayıp delege seçimleriyle çalışmalarımıza başlayacağız diyen Fevzi Şahin yuaptığı yazılı Basın açıklamasında; 
" Kamuoyuna:


Dertleri derdimiz, sevinçleri coşkumuz, mensubu olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğum Türk Eğitim Sen’in kıymetli üyeleri, değerli meslektaşlarım.


        Aksiyonel olarak 29 yılık şerefli mazimizin tecrübe ve temkiniyle fikriyatımızın birikim ve enginliği ile geçmişi kavrıyor, geleceği kucaklıyoruz. İnsanımıza hizmet etmek, bu kutlu yolda bölmek yerine bütünleştirmek, kavga yerine dostluk, yüksek ego yerine sevgi tohumları ekmek, hukuki zeminde hak arama doğrultusunda mücadele etmek, hep birlikte Türk Eğitim Sen demek için yola çıktık. Mücadelemiz her ne pahasına olursa olsun, siyasi kazanç mücadelesi değil, gönül, ahlâk ve fazilet mücadelesidir. 


        Bu mücadelenin karakteri yıkıcı değil, yapıcı olmak, aynı ülkü ve ideallere sahip insanlarla hep birlikte yürümek tek gayemizdir. İkna edilmişlerle değil inanmışlarla üye sayısını artırmaktır. Çalışan, üreten ve yol gösteren bir sendikacılık anlayışı ilkesiyle, çalışma hayatına yeni bir soluk getirmek ilk hedeflerimiz arasındadır. “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı bizim sendikacılıktaki temel felsefemiz olacaktır. Yeni oluşturduğumuz güçlü, dinamik, alanına hâkim, işinin ehli, vefalı bir sinerji ile önümüzdeki dönem yapılacak olağan kongrede Türk Eğitim Sen Malatya Şubesini yönetmeye talibiz. Her daim sendikamızın emrinde meslektaşlarımızın çalışma hayatını kolaylaştırmak için hak yolda hak için mücadele edeceğiz.


         Misyon anlayışımızda arkadaşlarımızı son kale, hakkın, haklının, masumun, mazlumun, üyesinin yanında olan, güven kapısı, 29 yıllık bir vefa bakiyesine sahip Türk eğitim Sen’ de buluşmak olacaktır. Biz biriz ve hepimiz Türk Eğitim Sen’iz. Bugüne kadar çeşitli nedenlerden dolayı sendika üyeliğinden ayrılmış, ayrıştırılmış, küsmüş ya da kırgınlık yaşayan arkadaşlarımızı bu kutlu çatının altında tekrar birleşmeye ve üyelerimizi etkin görev almaya davet edeceğiz. Gelişen, değişen, bilgi merkezli, geleneklere bağlı ve yeniliklerin peşinde bir anlayışla kendi kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız başta olmak üzere, eğitim paydaşlarımız ile kavga etmeden, barışık şekilde hak arama mücadelesini sürdürmeyi amaçlamaktayız. 


        Sendikal stratejilerimizin tek belirleyici unsuru, üyelerimizin beklentilerinin karşılanması ve problemlerinin ortadan kaldırılması olacaktır. Türk Eğitim Sen Malatya Şubesini yönetmek için bu kutlu yola çıktık. Biz zaferle değil seferle yükümlüyüz; gerisi takdiri ilahidir. En kısa sürede projelerimizi açıklayıp delege seçimleriyle çalışmalarımıza başlayacağız. Bizlere destek olan tüm dostlarımıza, özellikle şubemiz de yeni bir başlangıç için bizi destekleyen, her şartta birlikte ve omuz omuza yürüyeceğimiz üyelerimize şimdiden teşekkür ediyorum.
Sevdamız Türkiye, mensubiyet onurumuz Büyük Türk Milletidir.


Kıymetli üyelerimize saygı ve muhabbetlerimi sunarım. Allah’a emanet Olunuz."

                                                                                                   

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN