Fırat EDAŞ Gazetecilerin Gününü Unutmadı

Fırat EDAŞ, Basın Bayramı'nın anlam ve önemini vurgulamak amacıyla Malatya'daki gazetecilere bir ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Fırat EDAŞ, Basın Bayramı’nın anlam ve önemini vurgulamak amacıyla Malatya’daki gazetecilere bir ziyaret gerçekleştirdi. 

          Fırat EDAŞ İl Müdür Yardımcısı Yasin Özdemir, Kurumsal İletişim Yönetmeni Begüm Erol ve İl Müdür Asistanı Merve Yener,  Malatya Kongre Kültür Merkezi’nin arka kısmında bulunan Basın Konteynerleri’ne giderek gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı. Ziyaret kapsamında, gazetecilerin sorunlarını dinleyip, Fırat EDAŞ’ın hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

            Fırat EDAŞ yetkilileri, Malatya Derin Haber Bürosunu ve Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta’yı da ziyaret ederek, Basın Bayramı’nı kutladı. Ziyaret sırasında Fırat EDAŞ’ın elektrik dağıtımındaki çalışmaları, karşılaşılan zorluklar ve çözüm süreçleri hakkında bilgiler verildi.

            Gazeteci Remzi Hayta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken“ 24 Temmuz Basın Bayramı’nda gazetecileri unutmayarak bizleri onurlandıran Fırat EDAŞ’a teşekkür ediyorum. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Malatya’mız, şu an sıkıntılı ve sancılı bir dönemden geçiyor. Bu süreçte Fırat EDAŞ’ın yükü oldukça ağır. 

         Yaz sezonunda herkesin yoğun elektrik tüketimi nedeniyle zaman, zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Ancak önemli olan, bu sıkıntıları zamanında ve etkili bir şekilde çözmek, sorunları yetkililere iletebilmek. Fırat EDAŞ bu konuda başarılı bir performans sergiliyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve ziyaretinizin bizleri mutlu ettiğini belirtmek istiyorum” dedi.

         Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci Kayhan İnceoğlu ise” 6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın yaşandığı 4 il arasında olan Malatya’da ilk andan itibaren Fırat EDAŞ çalışmalarıyla kesintisiz iletişimi Malatya’da sürdürdü. Sahada harikalar yarattı.
        Malatyalılar olarak Fırat EDAŞ’a minnettarız. Sorunları anında çözüme kavuşturmaları takdire şayandı. Ekipler daima sahadaydı. Bu anlamlı günde bileri ziyaretleri ise çok anlamlı. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye belirtti.

         Ziyaret, hem Fırat EDAŞ’ın gazetecilere verdiği değeri hem de basın mensuplarının yaşadığı zorlukları gözler önüne serdi. Basın Bayramı’nın mutluluğunu  paylaşan gazeteciler, Fırat EDAŞ’ın bu anlamlı ziyaretini takdirle karşıladılar.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN