Gelecek Partisi il Başkan Adayları Ankara'da Mülakata Çağrıldı

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına atanacak isim bugün belli oluyor. Genel Merkeze mülakat için çağrılan 4 ismin bugün ( Salı ) Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile görüştükten sonra karar verileceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Geçtiğimiz Haftalarda Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanlığına atanan mevcut il başkanı Mehmet Koç'tan boşalan başkanlığa Malatya'dan 4 isim ve Mehmet Koç mülakat için genel merkeze çağrılırken bugün saat 2.30 da Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile genel merkezde görüşüleceği öğrenildi. 


       Malatya'dan 4 ismin Mülakat için Genel Merkeze gittiği öğrenilirken çağırılan isimler ise İş İnsanı Battalgazi İlçe Başkanı Sami Daşkıran, Muhasebeci Mustafa Gümüşboğa, İş İnsanı Muhammed Akkaya ve Alaca İnşaat Eski ortaklarından Gelecek Partisi Malatya İl Siyasi İşler Başkanı Av. Raşit Alaca olduğu öğrenildi. 

 

        İl Başkan Adayları arasında İş insanları Muhammed Akkaya ve Sami Daşkıran ismi daha öne çıkarken sivil toplum kuruluşlarında aldıkları görevlerde etken olacağı gelen bilgiler arasında.


       Bugün Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından bizzat görüşecek olan 4 isimden birinin Malatya İl Başkanı olarak atanacağı belirtildi.


Haber: Kayhan İNCEOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Kemal | 06 Nisan 2021 21:29

    100 lerce insanı dolandıran Alaca İnşaatın bir dönem başkanı olan bu adamı il başkanı yapanları Allah'a havale ediyorum

BUNLARA DA BAKIN