Gelecek Partisinde Av. Raşit Alaca Dönemi

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına Av. Raşit Alaca Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından bizzat atanarak görevlendirildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         4 Adayın Mülakat için çağrıldığı Gelecek Partisi Genel Merkezinde adaylarla bizzat görüşen Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu kararını Av. Raşit Alaca isminde kullanarak Malatya İl Başkanı olarak atadı.


         Gelecek Partisi Genel Merkezindeki atama sonrası Genel Başkan yetki belgesini düzenlenen törenle av. Raşit Alaca ya verdi. 

 

Haber: Yenimalatya Gazetesi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Alaca mağduru | 08 Nisan 2021 12:40

    Raşit Alaca Alaca inşaatın kardeşlerinden aynı zamanda hukuk danışmanları( yani dolandirma işinin Malatya başkanı) Evimi başkanı a satıp yollarına devam eden tip bunlar. Bir kez daha anladım siyasetciler hırsızdan seçiliyor. Bu adamda artık milletvekili olur. Allah var insaalllah ahirette hesaplaşacğız.

  • sadık bey | 07 Nisan 2021 22:16

    Böyle dolandırıcıları siyasete alan yetkililer utansın.. Adamlar aynı evi3-4 kişiye satmış...onlarca haklarında mahkeme var....

  • Alaca inşaat mağduru | 07 Nisan 2021 09:33

    Sayın alaca siyasete girmiş ancak alaca inşaat şirketi Malatya’da bir çok insanı mağdur etmişken kendi ailesi olan alacaların bir üyesi seçim zamanı bizlerden nasıl oy isteyecek merak ediyorum. Kendileri bu aile şirketinde söz sahibidir veya değildir bilemem ancak mağdurların müracaatları gereği bunu Yüce Yargı belirleyecek Ama bu kadar mağdur varken Oy kullanacak insanlar bunu göz ardı etmeyeceklerdir.

BUNLARA DA BAKIN