Gençlik ve Eğitim Derneğinden Önemli Proje

Gençlik ve Eğitim Derneği 2 gün sürecek 'Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi' Sivil Toplum Buluşması ve '1.Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması' 28 - 30 Temmuz tarihinde 7 Ülke 32 İlin katılımıyla Malatya'da gerçekleştirilecek.

           Gençlik ve Eğitim Derneği 2 gün sürecek "Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi" Sivil Toplum Buluşması ve "1.Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması" 28 - 30 Temmuz  tarihinde 7 Ülke 32 İlin katılımıyla Malatya’da gerçekleştirilecek.

         Malatya’nın ve Türkiye’nin toplum yararına çalışan önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Gençlik ve Eğitim Derneği 2 gün sürecek "Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi" Sivil Toplum Buluşması ve "1.Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması" 28 - 30 Temmuz 2024 tarihinde Malatya’da gerçekleştirilecek.

       Gençlik ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bayduz konuyla ilgili yaptığı açıklamada” 28 - 30 Temmuz 2024 tarihlerinde İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün destekleri ile "Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi" Sivil Toplum Buluşması ve "1.Türk Dünyası Teşkilatları  Buluşması" adlı projelerimizi 7 Ülke ve 32 ilin katılımıyla şehrimizde gerçekleştireceğiz. “
 

Yorumlar 1
kamil 26 Temmuz 2024 23:22

Gençlik ve Eğitim Derneğinin kıymetli genel başkanı Ahmet Bayduz'u tebrik ediyorum...

Bakmadan Geçme