• Haberler
  • Özel Haber
  • Gerçek Kardeşler'in İşyerine E. Bakan Mv. Bülent Tüfenkçi'den Ziyaret

Gerçek Kardeşler'in İşyerine E. Bakan Mv. Bülent Tüfenkçi'den Ziyaret

Malatya'nın tanınmış saygın İş İnsanı Kenan Gerçek'in amcasıoğulları Ömer ve Yahya Gerçek kardeşler Bandırma'da Gerçek Telekomünikasyon ve Servis Hizm. A.Ş. Turkcell Abone Merkezi işletmesine özel ziyaret.

         Malatya’nın tanınmış saygın İş İnsanı Kenan Gerçek’in kardeşleri Ömer ve Yahya Gerçek kardeşler Bandırma’da Gerçek Telekomünikasyon ve Servis Hizm. A.Ş. Turkcell Abone Merkezi işletmesine özel ziyaret.

          Gerçek Telekomünikasyon ve Servis Hizm. A.Ş. Turkcell Abone Merkezi’ni ziyaret eden Önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Malatya Maliye Müdürü Şamil Küçük, Malatya Kızılay Şubesi önceki dönem Başkanı Ramazan Soylu,  İş İnsanı Kenan Gerçek katılım sağladı. 

           Bandırma’nın en büyük ve merkezi yerinde yıllardır hizmet veren Telekomünikasyon ve Servis Hizmetleri A.Ş. Turkcell Abone Merkezi’nin işletme sahipleri Ömer ve Yahya Gerçek kardeşler ziyaret Önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’ye” Malatya Sancağı” hediye ettiler.

          Ziyarette bulunan Tüfenkçi ise iş yerinin hayırlı olmasını dileyerek iş insanları Ömer ve Yahya kardeşleri tebrik etti. Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi” Malatya’mızın önemli İş İnsanı Sayın Kenan Gerçek kardeşimizin Ömer ve Yahya Gerçek kardeşlerinin Bandırma da yıllardır ticari faaliyette bulunan işyerini ziyaret ettik.

          Rabbim hayırlı ve bol kazançlar versin. Malatya’dan kalkarak Bandırmaya kadar gelen ve burada ticari hayatlarına devam eden hemşerilerimizi ekonomiye sundukları katkıdan dolayı da tebrik ediyorum” diye belirtti.  

          Önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ziyaret hediyesi olarak Ömer ve Yahya Gerçek kardeşlere kayısı ürünlerinden oluşan Kayısı Tabağı hediye etti. Daha sonra  Bandırma’da Malatya Maliye Müdürü Şamil Küçük, Malatya Kızılay Şubesi önceki dönem Başkanı Ramazan Soylu,  İş İnsanı Kenan Gerçek ile birlikte Tüfenkçi Tekke Hacı Ali Rıza El Bezzaz camiini ziyaret ettiler.
 

Bakmadan Geçme