- Haberler
- Özel Haber
- Gönültaş: Polisimiz Huzur ve Güvenimizin Teminatıdır
Gönültaş: Polisimiz Huzur ve Güvenimizin Teminatıdır
YRP Akçadağ İlçe Başkanı Emre Gönültaş Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Polis Haftasını kutladı.
YRP Akçadağ İlçe Başkanı Emre Gönültaş Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Polis Haftasını kutladı.
Emniyet Teşkilatının milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu belirten Yeniden Refah Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Emre Gönültaş“ Polis Teşkilatımızın 180 Kuruluş yıldönümünde Akçadağ İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ümmet Şekerci’yi makamında ziyaret ederek Komiser Hüseyin Kuş ve ilçe emniyet personellerimizin polis haftasını kutladık.
Kurulduğu günden bu yana halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, kamu düzeninin sağlanmasında gece gündüz demeden fedakârca görev yapan Türk Polis Teşkilatımızın 180. yıl dönümünü kutlamaktan büyük bir gurur ve memnuniyet duyuyorum.
Polisimiz, milletimizin huzurunun, güvenliğinin ve devletimizin bekasının en önemli teminatlarından biridir. 7 / 24 suçluların ensesinde Halkının güven içerisinde yaşamalarını sağlayan Polisimizin Polis Haftasını kutluyorum.”
GÖNÜLTAŞ“ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE, GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ”
Görev başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Aziz şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onların mirasına layık olmak hepimizin boynunun borcudur. Şanlı Türk Polis Teşkilatımızın her bir neferiyle gurur duyuyoruz.
Türk Polis Teşkilatımız, 180 yıllık tecrübesiyle bugün de aynı azim ve kararlılıkla görevini sürdürmektedir.
Bu anlamlı yıldönümünde, başta Akçadağ İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Şekerci olmak üzere Komiser Hüseyin Kuş ve tüm emniyet mensuplarımıza sağlık, başarı ve esenlikler diliyor; aileleriyle birlikte huzurlu bir yaşam temenni ediyorum.
Polis Haftası ve 180. kuruluş yıl dönümünüz kutlu olsun."
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Akçadağ İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Şekerci ise YRP Akçadağ İlçe Başkanı Emre Gönültaş'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Bakmadan Geçme





