Asayiş

Asayiş Haberleri

Malatya’da Meydana Gelen Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce ilimizde meydana gelen olaylar ile ilgili yapılan çalışmalarda;

Malatya’da Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce yapılan çalışmalarda;

SİBERAY Programı Gençlere Anlatıldı

Malatya Emniyetinden SİBERAY programı çerçevesinde Melekbaba Gençlik Merkezinde bulunan öğrencilere yönelik Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, Siber Zorbalık ile Teknoloji Bağımlılığı konularında bilgilendirme faaliyeti

Jandarma Trafik ’ten Dronlu Denetim

Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanlığına Bağlı Trafik Ekipleri Trafik ihlallerine karşı Dronlu denetimlerine devam ediyor.

Zabıta Ekipleri KDV Denetimlerini Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, temel gıda ürünlerindeki KDV oranının yüzde 8’den yüzde 1’e indirilmesinin ardından marketlerde denetimler gerçekleştiriyor.

Narkotik'ten Zehir Tacirlerine Darbe

5 Ayrı Narkotik Operasyonu ile Zehir Tacirlerine Darbe Üstüne Darbe İndirildi...

TDP Şube Müdürlüğünden Farkındalık Etkinliği

TDP Şube Müdürlüğümüzce organize edilen “Parmak İzimle Güvendeyim” projesi kapsamında Turgut Özal Özel Eğitim Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Merkezinde öğrenim gören öğrencilerin...

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda;

Dolandırıcılık ve Hırsızlık Hakkında Bilgilendirme

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Esnafları gezerek “dolandırıcılık ve hırsızlık” Hakkında Bilgilendirme Yaptı.

Toplum Destekli Polislik’ten Sergi

Malatya İl Emniyet Toplum Destekli̇ Polislik Şube Müdürlüğü eğitim gören ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin robotik kodlama çalışmalarını Malatyapark’ta sergiledi.

İl Emniyet Müdürü Dağdeviren’den Şire Pazarına Ziyaret

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Malatya’nın önemli ticaret merkezlerinden Şire Pazarını ziyaret ederek esnaflar ile Pazarın Genel Güvenlik ve Asayiş Konularını istişare etti.

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince farklı zamanlarda yapılan çalışmalarda; ruhsatsız 4 tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 1 adet av tüfeği, 2 adet kesici alet, çok sayıda fişek ile 10 gr uyuşturucu madde ele geçirilmiş,

Zabıta Ekiplerinden Etiket Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket denetimi ile unlu mamül satışı yapan işyerlerinde gramaj ve hijyen kontrollerine devam ediliyor.

KADES Uygulaması Anlatıldı

Malatya İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri Tekstil Sektöründe çalışan Kadınlara KADES Uygulamasını anlattı.

Jandarma’dan Tarihi Eser Operasyonu

Yeşilyurt'ta Jandarma ekipleri tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen (1) şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (11) adet Osmanlı Dönemine ait mühür, (2) adet kolye ucu, (8) adet yüzük ve (2) adet kolye olmak üzere toplam (23) adet tarihi eser niteliği taşıyan malzeme ele geçirdi.

Malatya’da Asayiş Olayları

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda;

Polisten Sıcak Çorba İkramı

Malatya’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi önünde vatandaşlara sıcak çorba ikramı gerçekleştirildi.

Çok Sayıda Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerce farklı yer ve zamanlarda durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üzerinden 4 adet tabanca, 1 adet tüfek, 1 adet kurusıkı ve çok sayıda fişek ele geçirilmiştir.

Toplam 745 haber.