Asayiş

Asayiş Haberleri

Vali Vekili Şahin, Koronavirüs Denetimi Yaptı

Vali Vekili Mustafa Şahin, nüfusun yoğun olduğu il merkezinde bulunan kafe ve restoranlarda Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyerek dinamik denetim yaptı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığından Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği.

2 Nisan 2021 tarihinde Malatya İl Jandarma Komutanlığınca Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerindeki Otizmli çocuklar ziyaret edildi.

Torbacılara Polisten Şok Baskın

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri zehir tacirlerine şok baskınlarla göz açtırmıyor. Sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 468 gr kannabinoidele ele geçirilirken yakalanan 2 şahıs ise Mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Doğanşehir'de Jandarma Şüphelilere Geçit Vermedi

Doğanşehir ilçesi Sürgü J.Krk.K.lığı ekiplerinin yol arama noktasında yaptıkları aramada Şüphelilerin üzerinde (17.465)TL, Para (4) adet cep telefonu, (5) gr. kubar esrar, (1) gr metamfetamin yakalandı.

Araç Aramasında 1.876 Gr. Kubar Esrar Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerince bir araçta yaptıkları aramada Kubar Esrar yakalandı.

Covid-19 Denetimlerinde Emniyetten Taviz Yok!

Malatya Genelinde Covid-19 denetimleri Kapsamında Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürürken gerekli uyarı ve ikazları da yapıyor.

‘Kırmızı Çizgi’ Uygulaması Malatya’da Da Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılında yaya önceliği konulu projeye yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan ve Malatya’da da uygulanan ‘Kırmızı Çizgi’ çalışmasına Malatya Büyükşehir Belediyesi de katılım sağladı.

Asayiş Uygulamalarında Silah ve Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

Aydınlatılan Evden Hırsızlık Olayı

Malatya İl Jandarma Komutanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada;

İçişleri Bakanlığından Yaya Geçitlerinde Farkındalık Etkinliği

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliklerine gönderilen genelgeyle yayalar için farkındalık etkinliği düzenleniyor. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliklerine gönderilen genelgeyle yayalar için farkındalık etkinliği düzenleniyor.

Malatya Polisi Suçluların Ensesinde!

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Malatya'nın huzur ve güveni için suçlularla mücadelede başarılı çalışmalara imza atarak suçlulara göz açtırmıyor.

Sokak Satıcılarına Polis Engeli!

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri torbacılara şok baskınlar yaparak halkın huzurunu bozmaya ve gençleri zehirlemek isteyen suçlulara geçit vermiyor.

Covid-19 Denetimlerinde Polisten Sıkı Denetim!

Malatya'da Polis ekipleri Covid-19 denetimlerini aralıksız sürdürürken Maske,Mesafe,Hijyen kurallarına uymayanlara ise gerekli cezai işlemi yapıyor.

Gümrük Kaçağı Makaron Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Jandarma Hırsızlara Göz Açtırmadı

Malatya'nın Yeşilyurt ve Akçadağ ilçelerinde 2021 yılı Mart ayı içerisinde meydana gelen, İşyerinden Hırsızlık ve Haberleşme Kablo Hırsızlığı olaylarını Jandarma Komutanlığı özel ekip kurarak aydınlattı.

"Yaya Öncelikli Trafik Yılı" Farkındalık Faaliyetlerine Devam

"İçişleri Bakanlığı Tarafından ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla 2019 yılı ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ ilan edilmiş ve Ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek kampanya yapılması kararlaştırılmıştır.

Malatya'da Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çok sayıda uyuşturucu madde, silah ve hap ele geçirilirken Kumar oynayanlara ise adli işlem gerçekleştirildi.

Sosyal Medyadan DHKP/C Terör Örgütü Propagandası Yapanlara Jandarma'dan Operasyon

Malatya'nın Akçadağ İlçesinde sosyal medya üzerinden DHKP/C terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 2 şahıs gözaltına alınırken çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi.

Covid-19 Tedbirlerine Polis Denetimi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri kontrol amacıyla yaptığı uygulamalarda tedbirlere uymayanlara anında müdahale ediyor.

Toplam 753 haber.