Halkın Vekli Ölmeztoprak Sorun ve Talepleri Dinledi

Adeta Bakan gibi çalışarak Malatya'ya hizmetlerin gelmesinde büyük emek sarf eden Halkın Vekili AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak takdir topluyor.

          6 Şubat Depremlerini ağır yıkımını yaşayan Malatya’da toparlanma süreci hızla devam ederken daima Malatya’da halkın içerisinde olan sorunları dinleyen ve Bir Bakan gibi çalışarak Malatya’ya hizmetlerin gelmesinde büyük emek sarf eden Halkın Vekili AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak takdir topluyor.

          AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, konteynır kentinde bir araya geldiği vatandaş ve mahalle muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

         Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şubesi ile Battalgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi’nde bulunan konteyner kenti ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, vatandaşlar ile mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinleyerek notlar aldı.

           Malatya’nın yeniden inşası, imarı ve ihyası bağlamında sürdürülen  çalışmaların aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Milletvekili Ölmeztoprak, konteynerlerde tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmaların süreceğini bu süreç içerisinde ise mahalle muhtarları ile düzenli istişare halinde olacaklarını söyledi.

“KONTEYNERLERDE TEK BİR VATANDAŞ KALMAYINCAYA KADAR ÇALIŞMALAR SÜRECEK”

Konteynerlerde tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmaların süreceğini İfade eden Halkın Milletvekili Ölmeztoprak,” Yaklaşan kış şartları öncesinde konteyner kentlerde kalan depremzede hemşerilerimizi ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında, özellikle konteyner kentimizin yollarının düzeltilmesi konusunda Battalgazi Belediyemiz ile kapsamlı istişarelerde bulunduk. 

           Belediyemiz, bu konudaki acil ihtiyaçları göz önünde bulundurarak konteyner içi yol ihtiyaçları konusunda gerekli önlemleri almaya başlamış ve başlayan çalışmalar hızlı bir şekilde devam edecek. Amacımız, her bir hemşerimizin yaşam koşullarını iyileştirerek, onlara daha sağlıklı ve güvenli bir yaşam sunmaktır. 

          Bu ziyaretler vesilesiyle, hemşerilerimizin taleplerini dinleyip, ihtiyaçlarını daha iyi anlamakla kalmayıp, aynı zamanda çözümleri en kısa sürede hayata geçirebilmek için gereken tüm adımları kararlılıkla atmaya devam edeceğimizi ifade etmek isterim. 

          Ayrıca, konteyner kentimizdeki kütüphane hizmetleri konusunda, gerek personel gerekse internet erişimi için bir eksiklik kalmaması adına ilgili kurumlarımızla gerekli görüşmeleri yaptık ve süreci yakından takip edeceğiz. Amacımız, her bir hemşerimizin yaşam koşullarını iyileştirerek, onlara daha sağlıklı ve güvenli bir yaşam sunmak için çaba sarf etmektir. 

          İnşallah, hemşerilerimiz kalıcı konutlarına geçene kadar, onların yaşam standartlarını belli bir seviyede tutmak için gereken tüm desteği sağlamaya kararlılıkla devam edeceğiz. Her adımda onların yanında olup, ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı

“SAHADA OLMAYA VE SORUNLARI YERİNDE ÇÖZMEYE HER DAİM GAYRET EDECEĞİZ”

        Malatya’nın ayağa kaldırılması noktasında sürdürülen çalışmaların mahalle muhtarları ile  istişare içerisinde sürdürüldüğünü kaydeden Milletvekili Ölmeztoprak,” Kıymetli muhtarlarımızla bir araya gelerek, hemşerilerimizin hayat standartlarını yerinde müşahede edip, eksiklerini tespit etmek ve taleplerini dinlemek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdik. 

          Muhtarlarımızla yaptığımız bu istişarelerde, sorunların çözümüne yönelik adımların daha etkin bir şekilde atılabilmesi için sürecin yakından takibi ve karşılıklı iletişim içinde olmanın önemini vurguladık. Bu sebeple sahada olmaya ve sorunları yerinde çözmeye her daim gayret edeceğiz. Bu süreçte, istişare ve sürekli takiple sorunların çözümünü hızlandırmayı hedefliyoruz. 

          Rezerv alanlar ve kırsal bölgelerimizde, Yapı İşleri Genel Müdürlüğümüz eliyle devam eden köy evleri projelerini yakından takip ederken, sondaj ve su talepleri gibi Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) üzerinden iletilen ihtiyaçların çözümü için yerel yönetimlerle iş birliği içinde hareket ediyoruz. 

         Ayrıca, bazı kırsal mahallelerimizde yaşanan toplulaştırma sorunları ve altyapı hizmetleri konusunda Malatya DSİ 92. Şube Müdürlüğümüz ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüşmeye devam ediyoruz ve aynı şekilde bakanlıklarımız düzeyinde de hemşerilerimizin sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak gayreti azami düzeyde gösteriyoruz. 

           Muhtarlarımız, mahallelerimizin kimliğini ve sorunlarını en iyi bilen temsilciler olarak, bizlerle birlikte çözüm üretme noktasında büyük bir sorumluluk taşıyorlar. Bu iş birliği ve istişare sayesinde sorunları en aza indirmeye yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. “şeklinde konuştu
 

Bakmadan Geçme