Hekimhan Söğüt Mahallesi Arazi Yolları Yapılıyor

Hekimhan İlçesine bağlı Söğüt Köyünün Genç ve başarılı örnek Muhtarı İsmail Yaşar'ın mücadelesi ve girişmleri sonucu Hekimhan Söğüt Köyü hizmetlerle Güzelleşiyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Hekimhan İlçesine bağlı Söğüt Köyünün Genç ve başarılı örnek Muhtarı İsmail Yaşar’ın mücadelesi ve girişmleri sonucu  Hekimhan Söğüt Köyü hizmetlerle büyüyor ve güzelleşiyor.

          Hekimhan’ın önemli mahallelerinden Söğüt Mahallesi Avrupa standartlarında hizmetleri Muhtar İsmail Yaşar sayesinde almaya devam ederken Malatya Büyükşehir Belediyesine yaptığı müracaatlar sonucu köyün arazi yolları ve ara yolları yapılmaya başlandı.

         Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Altyapı Dairesi tarafından başlanılan yol yapımı nedeniyle Mahalleli adına yetkililere teşekkür eden Söğüt Köyü Muhtarı İsmail Yaşar” Talebimiz üzere Malatya Büyükşehir Yol Altyapı Dairesi başkanımız Sayın Ahmet Suat Soylu bugün Hekmhan İlçemizin havası ve suyu en temiz mahallelerinden Söğüt’e greyder gönderdi.

            Arazi yollarımızı ve ara yollarımızın genişletme çalışmalarına başladık. Bu konuda başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er başkanımıza ve yol altyapı dairesi başkanımız Sayın Ahmet Suat Soylu’ya, Hekimhan İlçe Şefimiz Gökhan Gökçe’ye Şahsım ve hemşerilerim adına çok teşekkür ederim.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN