Hekimhan Söğüt Mahallesinde AKSA Elektrik'ten Büyük Yatırım

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Söğüt Mahallesi Muhtar İsmail Yaşar'ın çalışmalarıyla hayat bulmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatya’nın Hekimhan İlçesi Söğüt Mahallesi Muhtar İsmail Yaşar’ın çalışmalarıyla hayat bulmaya devam ediyor.

       6 Şubat Depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya’da AKSA Elektrik sahada kesintisiz enerji sloganıyla verdiği devasa hizmet ve yatırımlarla dikkatleri üzerine çekerken Malatyalılardan ise tam not almaya devam ediyor. 

         Yatırım programlarını artırarak devam eden AKSA Elektrik Malatya’nın Hekimhan İlçesinin kadim yerleşim yerlerinden Söğüt Mahallesinin örümcek ağına dönmüş ve ağaç direkler ile hizmet verilirken Söğüt Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar’ın girişimleri ve talepleri doğrultusunda AKSA Elektrik demir direkler kapalı kablolu yeni hatların çalışmalarına başladı.

     Bölgenin örnek muhtarı Hizmet adamı Hekimhan Söğüt Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar” çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tasarruf tedbirlerine rağmen girişimlerimiz neticesinde ciddi maliyetli olan yatırımları mahallemize getiriyoruz.

       Örümcek ağına dönmüş elektrik hatlarımız eski ağaç direkler  gerek görsel kirlilik gerek tehlike arz ediyordu. Tümünü yeniliyoruz, demir direkler kapalı kablolu yeni hatların bugün itibarıyla çalışmasına başladık.

         Bu konuda başta AKSA Elektrik Bölge Genel Müdürümüz  Sayın Müjdat Çelik’e Malatya AKSA İl Müdürümüz Sayın Orkun Özgan’a  İşletmeler Müdürümüz Sayın Ahmet Tekin’e, yatırım şefi Ali Ekber Sazak’a, Hekimhan işletme şefimiz kıymetli kardeşim Okan Ateş’a şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim. ( Güçlü Devletimize Rabbim Zeval Vermesin İnşallah )
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN