• Haberler
  • Malatya
  • Hekimhanlıların Belediyeden TCDD Yolcularına Servis ve Bilet Gişesi İsteği

Hekimhanlıların Belediyeden TCDD Yolcularına Servis ve Bilet Gişesi İsteği

Sivas Hızlı Tren'e gitmek isteyen veya Malatya'ya gelmek isteyen Hekimhanlılar TCDD Tren'e ulaşmak için yaptıkları zorlu mücadeleyi platformlarına taşıyarak yetkililere seslendi.

            Sivas Hızlı Tren’e gitmek isteyen veya Malatya’ya gelmek isteyen Hekimhanlılar TCDD Tren’e ulaşmak için yaptıkları zorlu mücadeleyi ve sıkıntılarını platformlarına taşıyarak yetkililere seslendi.

            Sosyal Medya Hesabında” Hekimhanlılar Grubu” sayfasında konuyu gündeme getiren vatandaşlar Hekimhan Belediyesinden 1 Km rampa olan yol için Sabah Saat 09.00 ile Akşam saat 20.00 olmak üzere 2 servis ile TCDD Taşımacılık tarafından Bilet Satış Gişesi açılmasını istiyorlar. 

           Konuyla ilgili “ Hekimhanlılar Grubu “ Sosyal medya sayfasının paylaşımı şu şekilde; “ Hergün Malatya – Sivas Sivas Malatya saatleri Sabit yolcular 1 Km. rampayı tırmanıyor. Hekimhan Belediyesinden ricamız bir servis bırakın Sabah 9.00 Akşam 20.00 saatleri arasında. 

         Ulaşımda sorunu olmayan ilçemizde TCDD Taşımacılık A. Ş. Yolcu Trenleri çalışıyor. İstasyondan çarşı merkezine vatandaşlar ellerinde çantalarıyla eşyalarını yürümek zorunda kalıyor. 

        Belediye’den ricamız saatleri sabit trenlerimiz var.. Yolcu Kapasitesi yüksek bir servis aracı bırakması gerekiyor. Ayrıca merkezden istasyona kadar yol kalmamış. Acilen yapılması gerekiyor. Ayrıca Bilet gişesi açılması için dilekçe verilmeli.”
 

Bakmadan Geçme