• Haberler
  • Özel Haber
  • İş İnsanı Rıdvan Budak'tan Vali Seddar Yavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

İş İnsanı Rıdvan Budak'tan Vali Seddar Yavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya'nın yetiştirdiği önemli iş insanlarından Budaksan Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Budak Malatya Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

        Malatya’nın yetiştirdiği önemli iş insanlarından Budaksan A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Budak Malatya Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

        Şehrin ekonomisine artı değere katan Malatya’nın genç iş insanı Rıdvan Budak Malatya Valisi Seddar Yavuz’a” Malatya’mıza hoş geldiniz Sayın Valim” diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

        İş İnsanı Siyasetçi Rıdvan Budak” Malatya’mızın yeni Valisi Sayın Seddar Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Sayın valimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum." Makamda Malatya ile ilgili Sohbet gerçekleştiren Malatya Valisi Seddar Yavuz ve İş İnsanı Rıdvan Budak" Malatya'nın bir an önce toparlanma sürecinin hızlendırılması, ticaretin dönmesi ve yeni yapılan çarşı üzerine bilgi alışverişlerinde bulundular."

Yorumlar 1
MALATYALI KENAN 12 Ağustos 2024 19:24

Rıdvan Bey yüzlerce insana iş ve aş veriyor. Gelecekte daha iyi yerlerde görmek isteriz. Sayın Valimize de çalışmalarında başarılar dileriz.

Bakmadan Geçme