İsrail uçakları Suriye'nin Başkenti Şam'ı Vurdu

İsrail'e ait savaş uçakları, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenledi. İran Devrim Muhafızları'nın bulunduğu bölgede 6 kişinin öldüğü belirtiliyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         İsrail'e ait savaş uçakları, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenledi. İran Devrim Muhafızları'nın bulunduğu bölgede 6 kişinin öldüğü belirtiliyor.

       7 Ekim'den bu yana Gazze'yi kan gölüne çeviren ve 26 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail'den Orta Doğu'da tansiyonu yükseltecek bir hamle geldi. Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenleyen İsrail hava kuvvetlerine bağlı savaş uçaklarının, Seyyidah Zeyneb bölgesini hedef aldığı ifade edildi.

İSRAİL SURİYE'NİN BAŞKENTİ ŞAM'I VURDU

       İsrail savaş uçakları, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenledi. Times of Israel gazetesi, İsrail'in Şam'ın güneyindeki Seyyidah Zeyneb bölgesini hedef aldığını ve bölgeden patlama sesleri yükseldiğini duyurdu.

"İSRAİL'DEN ŞÜPHELİ BİR HAVA SALDIRISI DAHA"
 
         Katar merkezli Al Jazeere 'son dakika' koduyla duyurduğu haberinde "İsrail'in bir başka şüpheli hava saldırısı da Suriye'nin başkenti Şam'ın güney kesimindeki bir hedefi vurdu" ifadesine yer verdi.

"BÖLGEDE İRAN DEVRİM MUHAFIZLARI VARDI"

         Öte yandan Reuters haber ajansı İsrail'in vurduğu Seyyidah Zeyneb bölgesinde İran Devrim Muhafızları'nın bulunduğunu ve saldırıda 6 kişinin öldüğünü aktardı.

İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

         Bölgeden gelen ilk görüntülerde saldırı sonrası birkaç noktadan dumanlar yükseldiği ve birçok noktadan patlama sesleri yükseldiği görülüyor. Haber3.com
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN