İstanbul'da Darendeliler Festival İçin Buluştu

Darende ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivaline az bir zaman kala İstanbul'da buluşan Darendeliler Kahvaltıda bir araya geldiler.

        Darende ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivaline az bir zaman kala İstanbul’da buluşan Darendeliler Kahvaltıda bir araya geldiler.

       71. Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali öncesi İstanbul’da bulunan Darendeli işadamları, STK Temsilcileri ve Bürokratlarla bir araya gelen Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt İstanbul’da bulunan Darendelileri festivale davet etti.

        Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt”   Darende Zengibar Karakucak Güreş Ağamız Sayın Mustafa Çokyaşar Beyin kahvaltı programı daveti üzerine Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Halis Dalkılıç, Güngören Kaymakamımız Sayın Abdullah Küçük ve Darendeli İş İnsanları ile bir araya geldik.

           Bu yıl 71. sini düzenleyeceğimiz Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivalimize İstanbul’daki hemşerilerimizi davet ettik. Çok güzel ve verimli bir istişare oldu.”

Bakmadan Geçme