İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Emircan Eren Oldu

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Emircan Eren oldu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Emircan Eren oldu. 

          İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı” Av. Emircan Eren belediye başkan adayımız olmuştur. Battalgazi ilçemize ve İyi Parti ailesine hayırlı olsun.

        31 Mart’ta Belediye Başkan adaylarımızı halkın benimsediği, donanımlı artı değer katacak isimlerden olması için var gücümüzle ve teşkilatlarımızla haftalardır çalıştık. 6 Şubat Depremlerinden dolayı  Battalgazi ilçemiz büyük hasar aldı. 

        Bu enkazları kaldıracak, Battalgazi ilçemizi geleceğe hazırlayacak hizmetleri yapacağına inandığımız iyi Parti ailesinden Av. Emircan Eren ile Battalgazi İyi Parti İlçe Belediye Başkan adayı olarak ismini kamuoyuna açıkladık. Hayırlı olsun.

AV. EMİRCAN EREN ÖZGEÇMİŞİ

           Av. Emircan Eren 1986 yılı Malatya doğumludur. İlk orta ve lise eğitimini Malatya ilinde tamamlamıştır. 

          Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayan Emircan Eren.Yüksek lisansını ise Ticaret Hukuk alanında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde sürdürmektedir . Hali hazırda Malatya Barosu Deprem İmar Komisyonu ve Avukat Hakları başkanı olarak görev almaktadır. 

          Emircan Eren evli olup bir kız çocuğu babasıdır. Ayrıca İyi derecede İngilizce bilmekte şimdiye dek bir çok STK da görev almış ve almaktadır.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN