İyi Parti Doğanşehir'de Seçim Bürosunu Açtı

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Doğanşehir Belediye Başkan Adayını tanıtarak seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

          İYİ Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Seçim İrtibat Bürosu açılışı yapıldı. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya başlayan İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı bugünde Doğanşehir Belediye Başkan Adayını tanıtarak seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. 

           Doğanşehir’de düzenlenen Seçim İrtibat Bürosu Açılışı ve Aday tanıtım törenine İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, İYİ Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Süheyla Kurnaz İYİ Parti İlçe Başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili ve çok sayıda Doğanşehirli vatandaş katıldı.

           İlginin yoğun olduğu programda ilk olarak söz alan İYİ Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Süheyla Kurnaz, Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Hasan İliş’e başarılılar dileyerek “Birlikten kuvvet doğar dedik, Hasan İliş ile hep birlikte güçlü bir şekilde yola çıkacağız.” dedi.

         Kurnaz’ın ardından söz alan İYİ Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Hasan İliş ise adaylıktan dolayı duyduğu heyecanı dile getirerek “Biz bu yola birlikte girmeye başladık. Sizlerin desteği ile inşallah başaracağız. Doğanşehir’imiz bir deprem geçirdi on bir ilimiz dahil. Onun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırım sizler için. Doğanşehir’i kalkındıracağız ve kazanacağız.” dedi.

          İYİ Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Hasan İliş’in ardından söz alan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ise Doğanşehirli vatandaşların seçim irtibat bürosu açılışı ve aday tanıtım törenine katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyete değinerek “Malumuz Malatya’mız ve Doğanşehir’imiz çok büyük bir asrın afeti denilen bir deprem süreci geçirdi. Bu deprem sürecinde Doğanşehirli hemşerilerimizi ilk günden beri İYİ Partililer olarak hiç yalnız bırakmadık. 

        Her gün, her acılarında her olumsuz anlarında onları yalnız bırakmadık, bugünde bu önemli günlerinde yanlarındayız. Malum yirmi iki yıldır AK Parti iktidarı ayrıştırarak, ötekileştirerek Genel Başkanımızın tabiri ile tahterevalli siyaseti tabiri ile bir siyaset izledi. Allah razı olsun Genel Başkanımızdan üçüncü yol çıkışı ile siz değerli hemşerilerimize üçüncü yol seçeneği sunarak ne ondan ne ondan bizim seçeneğimiz halkımızdır diyerekten siz halkımızla bir arada olmak için üçüncü yol seçeneğimiz ile Hasan İliş başkanımızla siz Doğanşehirli hemşerilerimizle seçimlere gireceğiz. 

          İnşallah Doğanşehir İYİ Belediyecilikle tanışacak burada tertemiz, pırıl pırıl, ayrıştırmadan, kimseyi ötekileştirmeden, senin benim adamı olmadan sadece adaleti savunan, liyakati savunan kadrolarla siz Doğanşehirli hemşerilerimize hizmet edecektir. Cenap-ı Allah çıktığı bu yolda kendisini muzaffer kılsın.” Dedi.

        Konuşmaların ardından İYİ Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Hasan İliş’in seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı. Açılış kurdelasını İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, İYİ Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Süheyla Kurnaz ve İYİ Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Hasan İliş birlikte keserek seçimlerin Doğanşehir ve İYİ Parti için hayırlar getirmesini dilediler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN