İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart'ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği'ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

          18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği’ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

         İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali helvacı Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren ve İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ile birlikte parti üyelerinin de katıldığı şehitlik ziyaretinde şehit kabirlerine çiçek konulmasının ardından İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez tüm şehitlerin ruhuna dualar okudu. 

          Göçmez’in okuduğu duaların ardındın İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı Çanakkale Zaferi’nin önemine değindi. İYİ Parti heyeti daha sonra şehitlik anıtında hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN