İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatından Maske Dağıtımı

Çalışmalara yenisi ekleyen İyi Parti Yeşilyurt ilçe teşkilatı bu defa Yeşilyurt ilçesinin değişik semtlerini programları dahilinde gezerek esnaflara ve evlerdeki vatandaşlara Maske dağıtımı gerçekleştirdiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        İyi Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında geçtiğimiz günlerde esnaf gezisi yaparak sahada esnaf buluşmaları gerçekleştirmişti. 

 

        Çalışmalara yenisi ekleyen İyi Parti Yeşilyurt ilçe teşkilatı bu defa Yeşilyurt ilçesinin değişik semtlerini programları dahilinde gezerek esnaflara ve evlerdeki vatandaşlara Maske dağıtımı gerçekleştirdiler.

 

         Dağıtıma Yeşilyurt ‘un Yeşiltepe mahallesinde başlayan İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı , il yönetimi, Kadın kolları ve partililer jilatin içerisindeki Maskeleri kapı, kapı gezerek vatandaşlara ve esnaflara ulaştırdılar.

 

         Dağıtım esnasında sıcak ilgiyle karşılanan iyi parti teşkilatı dağıtımların değişik semtlerde 1 hafta boyunca süreceğini belirterek” Her konuda vatandaşların ve esnafların yanında olan bir iyi parti var” diyerek dağıtımlarını sürdürüyorlar.

 

          İyi Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Özcan” Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Yeşilyurt İlçe yönetimi ve teşkilatı olarak Yeşilyurt’ta esnaf geziler yaptık. Esnaf buluşmalarımızda bizler not alarak genel merkezimize iletiyoruz. Sorun, sıkıntı ve talepleri esnaflarımızın işyerlerine kadara giderek bizzat görüp istişareler ettik. 


   
         Esnaflarımız çok mağdur. Pandemi dolayısıyla işleri bozulan, iflasa kadar gelen, ödemelerini yapamayan esnaflarımızın serzenişine yine merhem olacak Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde İyi Parti Kadrolarıdır. Bunu gittiğimiz ziyaretlerde bizlere de dile getiriyorlar. 

 

         Daima Sahada olan İyi Parti Yeşilyurt İlçe teşkilatımız bir hafta sürecek Maske dağıtımını başlattık. İlk Yeşiltepe’den başladığımız Maske dağıtımını İl Yönetimimizle birlikte İlçe Kadın kollarımız, Gençlik Kollarımız ve partililerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz.  Her gün değişik semtlerde yapacağımız dağıtımımız yaklaşık bir hafta sürecek” dedi.

 

Haber: Kayhan İNCEOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN