Karaman ve Göçmez 6 Şubat'ın Yıldönümünde Malatya'da Etkinliklere Katıldı

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığınca düzenlene programa katılmak üzere Malatya'ya gelen İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman ve İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Şeyhmus Göçmez, partililer birlikte anma programlarına katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

       6 Şubat Deprem Felaketi dolayısıyla İYİ Parti Malatya İl Başkanlığınca düzenlene programa katılmak üzere Malatya’ya gelen Malatyaspor’un unutulmaz isimlerinden İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman ve İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Şeyhmus Göçmez, partililer birlikte anma programlarına katıldı.
    
       İlk olarak 6 Şubat Depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına yapılan şehitlikte düzenlenen programa İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Şeyhmus Göçmez, İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Şehitlerimiz için yapılan duanın ardından, heyet şehitliğe ve depremde hayatını kayıp eden vatandaşlarımızın kabirlerine karanfiller bıraktı.

       Daha sonra İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Konteynerı’ na geçen heyet burada 6 Şubat Şehitleri için düzenlenen Kuran-ı Kerim Tilavetine katıldı. İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Şeyhmus Göçmez’ de şehitlerimizin ruhlarına hitaben Kuran okudu. İYİ Parti İl Merkezinde düzenlenen programın ardından İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman ve İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Şeymus Göçmez İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ile birlikte Ankara Konteynır Çarşı Esnafını ziyaret ederek deprem sonrasındaki gelişmeler hakkında bilgi aldılar. 

       İlgisizlik ve mali koşulların ağırlığından şikayetçi olan çarşı esnafı özellikle Malatyaspor’da adı efsaneleşen İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman’ı tekrar Malatya da görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.  İYİ Parti üyeleri ise esnafa 6 Şubat Şehitleri anısına lokma ikramında bulundu.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN