Kazancıoğlu Ailesinin Acı Günü

Kazancıoğlu ailesi, değerli aile üyesi Mübeccel Kazancı'nın vefatıyla derin bir üzüntü yaşıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

           Kazancıoğlu ailesi, değerli aile üyesi Mübeccel Kazancıoğlu’nın vefatıyla derin bir üzüntü yaşıyor. Emekli öğretim üyesi olan Mübeccel Kazancı, Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden biri olan Profesör Doktor Nizamettin Kazancı’nın muhterem eşiydi.

            Kazancıoğlu ailesi, değerli aile üyesi Mübeccel Kazancıoğlu’nın vefatıyla derin bir üzüntü yaşıyor. Emekli öğretim üyesi olan Mübeccel Kazancıoğlu, Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden biri olan Profesör Doktor Nizamettin Kazancıoğlu’nın muhterem eşiydi.

         Prof. Dr. Nizamettin Kazancıoğlu, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu üyesi olup, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin okul arkadaşıdır. Ayrıca, daha önce MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliği yapmış olan Prof. Dr. Kazancıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Kazancıoğlu’nun abisidir.

               Mübeccel Kazancı’nın vefatı, Şinasi Kazancıoğlu ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı – Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Eskrim Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Kazancıoğlu’nın değerli kardeşlerinin acısını derinleştirdi.

              Cenazeye katılmak için Ankara’dan yola çıkması gereken Şinasi Kazancıoğlu, Elazığ-Tatvan Turizm Treni’ne katılamadı.

 Malatya Derin Haber olarak Kazancıoğlu ailesine sabır ve başsağlığı diler, Mübeccel Kazancı’ya Allah’tan rahmet niyaz ederiz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN