• Haberler
  • Genel
  • Kazancıoğlu'ndan Sert Tepki Kimsenin Haddine de Değildir!

Kazancıoğlu'ndan Sert Tepki Kimsenin Haddine de Değildir!

Türk Haber-Sen Genel Başkanı - Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı - Eskrim Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Kazancıoğlu, Anayasa'nın 3. Maddesi tartışmasına sert tepki gösterdi.

          Türk Haber-Sen Genel Başkanı - Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı - Eskrim Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Kazancıoğlu, Anayasa’nın 3. Maddesi tartışmasına sert tepki gösterdi.

         Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş geçtiğimiz gün Anayasa’nın 3. maddesinde yer alan "Devletin, ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğü" ifadesini  Kurtulmuş "Devletin ülkesi ve milleti olmaz" şeklinde anlaşılabileceğini öne sürerek, ifadenin "Milletin, devleti ve ülkesiyle bölünmez bütünlüğü" olarak düzeltilmesini önerdi. Ancak bu açıklama sert tepkilere yol açtı.

        Açıklamaya bir tepki de Türk Haber-Sen Genel Başkanı - Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı - Eskrim Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Kazancıoğlu’ndan geldi  Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında” Bu konu bizim için Türkiye Kamu-Sen'liler ve aynı değer dünyasından Beslenen her bir vatan evladı için; bir asır evvel kapanmıştır! Tekrar açılması teklif dahi edilemez, kimsenin haddine de değildir!” dedi.


         Türk Haber-Sen Genel Başkanı - Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı - Eskrim Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Kazancıoğlu  mesajında“ Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu değerleri, Anayasamızın değiştirilemez hükümleri ve milletimizin varlığını teminat altına alan esaslar, tarih boyunca korunan ve her zaman korunması gereken temel ilkelerimizdir.

        Bu bağlamda, Anayasamızın ilk dört maddesi ve 66. maddesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet yapısını, laik, demokratik, sosyal hukuk devleti niteliğini ve Türk milletinin tanımını ortaya koyan vazgeçilmez hükümlerdir.

         Bu konu bizim için Türkiye Kamu-Sen'liler ve aynı değer dünyasından Beslenen her bir vatan evladı için; bir asır evvel kapanmıştır! Tekrar açılması teklif dahi edilemez, kimsenin haddine de değildir!”
 

 

Bakmadan Geçme