Kazancıoğlu ve Aksan Ailelerinin Mutlu Günü

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde gerçekleştirilen unutulmaz bir düğün töreni ile Gökçen Kazancıoğlu ve Oğuz Aksan, bir ömür boyu sürecek mutluluklarına 'evet' dediler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde gerçekleştirilen unutulmaz bir düğün töreni ile Gökçen Kazancıoğlu ve Oğuz Aksan, bir ömür boyu sürecek mutluluklarına “evet” dediler. 

          Kazancıoğlu ve Aksan ailelerinin dostları, yakınları ve Türkiye’nin önemli isimlerinin katıldığı bu özel günde, sevgi dolu bir birliktelik kutlandı.

             Gelin Gökçen Kazancıoğlu, Gökben Zeynep ve Yücel Kazancıoğlu’nun biricik kızları olarak, zarafeti ve gülümsemesiyle büyüledi. Damat Oğuz Aksan ise Gülnur ve Ramazan Aksan’ın değerli evlatlarından biri olarak, şıklığı ve nezaketiyle dikkat çekti. Genç çift, nikâhları sırasında birbirinden değerli konukların şahitliğiyle bir araya geldi.

            Türkiye Kamu Sen Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Türk Haber Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu’nun Biricik kızı ile  Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Ramazan Aksan’ın kıymetli oğlunun düğün törenine, Adalet, siyaset ve Sendika Temsilcilerini bir araya getirdi.

              Genç Çiftlerin Nikahını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kıyarken,  Muhteşem düğünün Nikah Şahitliklerini ise  “Anayasa mahkemesi başkanı Kadir Özkaya, Danıştay Başkanı Zeki  Yiğit, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eski Başbakan yardımcısı Hayati Yazıcı, MHP Genel başkan yrd.  Ankara  Mv. Yaşar Yıldırım, TBMM BAŞKAN V.  Bekir Bozdağ Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ,HSK Başkan V. Halil Koç, HSK Başkan V. M. Akif Ekinci ,MHP Gümüşhane Mv. Musa Küçük, MHP MDK Başkanı Bahadır Alperen ,Türkiye Kamu-Sen genel başkanı Önder Kahveci ,PTT Genel Müd yrd . İ. Tolga Kara yaparken, Muhteşem düğün törenine  Ankara Valisi Vasip Şahin, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Ordu Valisi Muammer Erol, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Battalgazi MHP İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt MHP İlçe Başkanı Süleyman Emre, Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı  Fevzi Şahin ile çok sayıda önemli konukları ağırladı

           Gecenin en özel anlarından biri, genç çiftin Ankara İncek Apple Garden Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem nikah töreniydi. Anayasa Mahkemesi Başkanı, siyasi partilerin genel başkan yardımcıları, sendika genel başkanları, siyasetçiler, bürokratlar ve davetliler, Gökçen ve Oğuz’un mutluluğuna tanıklık etmek için bir araya geldiler.

              Gelin Gökçen Kazancıoğlu, gelinlik ve zarafetiyle göz kamaştırırken, damat Oğuz Aksan da şıklığıyla dikkat çekti. Genç çift, düğün pastasını keserken ve ilk danslarını yaparken, mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

                TCDD Genel Müdür Yardımcısı olan ve Her zaman Malatyalıların gurur duyduğu F.Şinasi Kazancıoğlu’nun yeğeni olan Gökçen Kazancıoğlu ve Damat Oğuz Aksan’a Malatya Derin Haber ailesi olarak, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber Foto: Remzi HAYTA
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN