Koray Aydın' Bu Ülkenin Türk Milliyetçilerine İhtiyacı Var'

Ülkücüler Koray Aydın'a Kazanma Sözü Verdi

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

        İYİ Parti Malatya İl Başkanlığınca organize edilen istişare toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın Malatya’da yerel seçim sürecini değerlendirdi.

       İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, İYİ Parti Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkan Adayları ve partililer tarafından Erhaç havaalanı VİP girişin de karşılanan Koray Aydın buradan istişare toplantısının yapıldığı Mövenpick Otele geçerek ülkücü davaya gönül vermiş Türk Milliyetçileri ve İYİ Parti üyeleriyle iftar programına katıldı. 

KORAY AYDIN; “SİYASAL ALAN AĞLAMA YERİ DEĞİL”

              İftar programı sonrası katılımcılara hitap eden İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın yerel seçim sürecini değerlendirerek Türk siyasetinde yaşanılan küskünlükleri eleştirdi.  Aydın siyasetin ağlama yeri olmadığını vurgulayarak “Çabuk küsüp darılıp kenara çekilmek ayrı bir şeydir, ama sağlam zeminde doğru insanlarla yürüdüğünüzde de bunun üstüne katmer katmer koyma imkân ve fırsatı var. Çünkü siyasal alan ağlama yeri değil. Ben niye olmadım yeri değil. Çünkü belediye başkanı seçeceksen bir tane seçeceksin.

           On tanesinin küsme hakkı yok. Bir ilçe düşünün beş tane talipli varsa, biri oluyorsa o dört tanesi oturup ağlamayacak. Dejenerasyonun arttığı alanlarda da bakın büyük partilerle de de benzer şeyler yaşanıyor. Artık AK Parti’de bile adayın ayrılıp, gidip başka partiden aday olabildiği bir yapıya doğru orada da bir bozulmanın eşiğini yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi en çok başka partilere aday veren parti neredeyse” dedi.

AYDIN; “TÜRK SİYASETİNDE BİR GEVŞEKLİK OLUŞTU”

Koray Aydın sözlerinin devamında kendi partisi dışında farklı partilerin adaylarına destek olunması yönünde yürütülen kara propagandalarda değinerek “Türk siyasetinde bir gevşeklik oluştu. Bu gevşeklik iklimini sıkı duranlar işler hale sokabilirler. O bakımdan bu seçimi öyle değerlendireceğiz. Yapmamız gereken şudur. Çevremizde etrafımızda birlikte beraber olduğumuz, arkadaşlarımıza adaylarımıza oy vermelerini istemeliyiz onlardan. Efendim onun karşısında şu var bu defa kazanır o. Matematik çalışın biraz, matematiksel olarak bunun olması mümkün değil. O zaman sen ona çalışmış oluyorsun.

         Sana darbe vurana, senin önünü kapatana, sana imkân ve fırsat vermeyene, senin verdiğin emeği, gayreti gece gündüz çalışmanın ürününü bir vuruşta ortadan kaldırmaya yöneliklere oy vermek çok kolay olmamalı. Diyeceksin ki Koray abi senin canın sıkkın değil mi? Benimde canım sıkkın. Benimde canımı sıkan şeyler var. Olabiliyor. Ama bunları yaşıyor olmamız yapmamız gereken şeylerden bizi uzaklaştıran şeyler olmamalı. Çünkü dava adamlığı bununla ayakta durur.” Dedi.

“KAYIP ETMEKTE BİR ŞEREFTİR”
 
      İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın siyasetin yapmanın yorucu bir iş olduğunu sözlerine ekleyerek “Düştüğüm kalktığım anlar oldu. Ama bir taneniz beni ağlarken, geçmişime dönük söz söylerken içinizde bana bir tane ören gösterebilecek olan var mı? Bulamazsınız. Niye kayıp etmekte bir şereftir. O mücadeleyi verebilmektir.” Dedi.  

“BU ÜLKENİN TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE İHTİYACI VAR”

        Özellikle Ortadoğu ülkelerinde yaşanılan iç savaşların ülkemize olan tehlikesine de dikkat çeken Aydın Amerika’nın Tayyip Erdoğan’ı kollarının arasına aldığını ve isteği her şeyi yaptırdığını ifade ederek bu zor günlerde Türkiye’nin Türk milliyetçilerine ihtiyacı olduğunu belirterek “Bu ülkenin Türk Milliyetçilerine ihtiyacı var arkadaşlar.

         Ülkenin etrafı çevrilmiş Amerikan kumandasında Tayyip Erdoğan’ı kollarının arasına almış ona istediği gibi yaşatan bir siyasal yapıda gidişatın varacağı yol etrafımızda yeni bir devletin kurulması arkasından da sırayla Hakkâri’den başlayarak bu olguyu burada büyütebilmektir. Bunun için Türk Milletçilerine ihtiyaç var. Yaşayacağız ve göreceğiz. Önümüzdeki günler bizlere neler yaşatacak göreceğiz.”Dedi.

“KENDİ ÇİZDİĞİMİZ YOLDA ADAM GİBİ YÜRÜYECEĞİZ”

         Genel Başkan Meral Akşener’in belirlediği Hür ve Müstakil Politikalara da değinerek İYİ Parti’nin kimsenin yamağı olmadığını vurgulayarak “Hepiniz dava adamısınız hepinizin bir tarihi var. Hepinizin bir geçmişi var. Bizim kimseye yamaklık yapacak halimiz yok şu anda. Kendi çizdiğimiz yolda adam gibi yürüyeceğiz.” Dedi.

        Aydın’ın konuşmasının ardından ülkücü davaya gönül vermiş Türk Milliyetçileri ile istişare toplantısı yaptı. Toplantıya katılan davetliler ülkücülerin abisi olarak tanınan İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’a Malatya da  İYİ Parti çatısı altında seçim kazanma sözü verirken İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ise  Koray Aydın’a istişare toplantısına katılımından dolayı kayısı hediye etti.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN