Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarından Başkan Geçit'e Hizmet Teşekkürü

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Küçük Sanayi Sitesinde hafta sonu olmasına rağmen çöp toplama, temizlik, ve yolların bakımı ile ilgili çalışmaları takdir alıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Yeşilyurt’un dört bir tarafının temiz, düzenli ve hijyenik olması için yoğun bir mesai yapan Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Küçük Sanayi Sitesinde hafta sonu olmasına rağmen çöp toplama, temizlik, ve yolların bakımı ile ilgili çalışmaları takdir alıyor.

         Küçük Sanayi Sitesinde Yolları baştan aşağıya yıkayarak oluşabilecek sorunların önüne geçen ekipler diğer taraftan parkları, refüjleri ve esnaf sitelerinin olduğu bölgeleri tertemiz yaparak ilçenin temiz ve düzenli imajının korunmasına yönelik tedbirler alıyor.

      3 tane süpürge aracı 2 tanker arasoz 15 personel normal rutin sanayi temizlik çalışması yapan Yeşilyurt Belediyesi Küçük Sanayi sitesindeki çöpleri ve pis kokuları yıkayarak cadde ve sokakları pırıl, pırıl yaparken Depremin kötü izleri de silinmeye başlıyor.

       Yapılan temizlik çalışmalarıyla hem mahallelerin hem de sanayi alanlarının temiz bir görüntüye kavuştuğunu söyleyen Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay 6 Şubat’ta ki yıkıcı depremin ardından Yeşilyurt Belediyesi ekiplerinin Yeni Sanayi Sitesinin bulunduğu bölgede gerçekleştirdiği temizlik ve hafriyat kaldırma çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirip, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ile saha ekiplerine teşekkür etti.

        Hafta sonu olmasına rağmen sabah erken saatlerden itibaren Yeşilyurt Belediyesi Temizlik ekipleri Küçük Sanayi sitesini baştan aşağı bakımlarını yaparak temizledi. Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay ise Yeşilyurt Belediyesi Temizlik ekiplerine çay ve sabah kahvaltısında eşlik ederek işçiler ile yapılan çalışmalarda yanlarında durarak izledi.

       Daha temiz, daha huzurlu ve daha güzel bir Yeşilyurt için gece gündüz sahada olduklarını ifade eden . Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit“ Belediyemizin temizlik araçları ve kurduğumuz temizlik ekibimizle ilçemizdeki her bir cadde, sokak, park, bahçe ve boş arazileri temizliyoruz. Mesai mefhumu tanımaksızın sokaklarda gece gündüz demeden daha temiz bir Yeşilyurt ve vatandaşım ızın sağlığı için çalışıyoruz. Ekiplerimiz tertemiz Yeşilyurt için sahada olmaya devam ediyor.”” diye konuştu.

       Başkan geçit, Yıkımların olduğu bölgelerde yol temizliği, yıkama ve çöp alımları hizmetlerinden asla ödün vermediklerini sözlerine ekleyen Başkan Geçit Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sıcak hava şartlarına rağmen ortaya koyduğu gayretli ve azimli çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade etti.

        Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit temiz ve hijyenik ortamlarda yaşamlarını devam ettirmeleri amacıyla başlattıkları temizlik seferberliğinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek şunları söyledi“ Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin her noktasında yol yıkama, çöp alımları, hafriyat kaldırma, park ve yeşil alanların temizliği gibi çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürmektedir. 

          İlçemizin her noktasının temiz, sağlıklı ve düzenli olabilmesi için gece gündüz demeden canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Deprem yaralarının sarılması için dört koldan çalışırken, olmazsa olmazımız ise temizliktir.

       Temizlik olmazsa yapılan hiçbir hizmetin anlamlı ve değeri olmaz. Caddelerimiz, sokaklarımız, sanayi alanlarımız, konteyner kentlerimiz ve diğer tüm yaşam alanlarımızın hijyenik ve güzel olması için başlattığımız temizlik seferberliğimize aralıksız devam edeceğiz.

Çalışmalarımıza katkılarını esirgemeyen Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarına,ve Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay’a Mehmet teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ali Açıkgöz | 30 Haziran 2024 18:57

    Allah Yeşilyurt belediyesi temizlik işleri müdürlüğünde çalışan ekiplerinden razı olsun. Bizler ne kadar kirletsekte onlar hiçbir zaman usanmadan temizlik yapıyorlar. Onların hakkı ödenmez. Vatandaş olarak bizlerde temiz tutarsak herşeyi gelişi güzel çevreye atmasak ve daha duyarlı olursak Yeşilyurdumuz daha temiz olur

BUNLARA DA BAKIN