MADEF Yönetiminden Vali Seddar Yavuz'a Ziyaret

İstanbul'un önemli STK'larından MADEF Yöneticileri Malatya'da ziyaretler ve temaslarda bulunmaya devam ediyor.

         Malatya Dernekler Federasyonu MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş bir dizi temas ve ziyaretler kapsamında geldiği Malatya’da Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

         İstanbul’un önemli STK’larından MADEF Yöneticileri Malatya’da ziyaretler ve temaslarda bulunmaya devam ediyor. 

         Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş beraberinde MADEF yöneticileriyle birlikte Malatya Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek Malatya’yı istişare ettiler. 

          MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş” Malatya Dernekler Federasyonu ( MADEF) olarak Malatya Valimiz Sayın Seddar Yavuz beyi makamında ziyaret ettik.

          Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Malatya’mızın toparlanma sürecinde çok güzel hizmetlerde bulunacağından eminiz. Devletimiz tüm imkânlarıyla Malatya’mızın yeniden inşası için seferber olmuş durumda. Kısa sürede Malatya’mız ayağa kalkacaktır.”

MADEF’TEN KALE BELEDİYE BAŞKANI’NA ZİYARET

       Ziyaretler kapsamında Kale Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı İhsan Özbay ile görüşen MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş” Malatya Dernekler Federasyonu MADEF olarak Kale Belediye Başkanı Sn.İhsan Özbay beyi makamında ziyaret ettik.

          Sayın Başkan’ın Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”
 

MADEF Yönetiminden Vali Seddar Yavuz'a Ziyaret

Bakmadan Geçme