Malatya'da Köy Konutları Hızla Yükseliyor

Malatya Çevre ve Şehircilik, İklim Değişikliği İl Müdürlüğü uhdesinde kontrollük hizmetleri yürütülen 9215 Köy Konutumuzda inşaa faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

           Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı ( Yapı İşleri Genel Müdürlüğü) tarafından ihalesi gerçekleştirilen Malatya Çevre ve Şehircilik, İklim Değişikliği İl Müdürlüğü uhdesinde kontrollük hizmetleri yürütülen 9215 Köy Konutumuzda inşaa faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. 

         Malatya Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Malatya İl Müdürü olarak Cengiz Başer’in göreve gelmesiyle birlikte çalışmalarda büyük bir ivme yakalayan Malatya’da Köy konutları hızla yükselirken vatandaşlara da doğru bilgi almanın rahatlığı ve hizmetlerin hızlandırılmasını takdir ediyorlar.

            Hafif çelik ve betonarme malzemeden son teknoloji ile üretilen depreme dayanıklı köy konutları inşaa sürecinde adım, adım Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personellerince denetlenmekte.

           Depremin yaralarının hızla sarıldığı Malatya’da 06.02.2023 tarihli depremlerde hak sahibi olan afetzede vatandaşlar 3+1 konseptinde inşaa edilen köy konutlarının büyük çoğunluğunun yılsonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor.
 

Bakmadan Geçme