Malatya Derin Haber'den Vali Seddar Yavuz'a Ziyaret

Malatya Valisi Seddar Yavuz'dan Malatya'yı Yeniden Ayağa Kaldırma Sözü

              6 Şubat’ta yaşanan büyük depremin ardından en çok yara alan şehirlerden biri olan Malatya’da, sıkıntılı süreç devam ederken Bu zorlu süreçte Malatya’nın başına tecrübeli isim Kocaeli Valisi Seddar Yavuz getirildi. 

          Malatya Derin Haber imtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu beraberinde Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ile birlikte Malatya Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. 

          Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta, yeni göreve başlayan Vali Seddar Yavuz’a "hayırlı olsun" dileklerini ileterek Malatya basınının yaşadığı sorunları ve sıkıntıları anlattı. Gazeteci Remzi Hayta“ Bizleri makamında kabul ettiği için Sayın Valimize burada teşekkür eder, başarılı çalışmalar dilerim” dedi.

          Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci Kayhan İnceoğlu ise" Malatya Valimiz Sayın Seddar Yavuz'a gecikmeli de olsa hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gündem yine Malatya oldu. Sayın Valimiz bizlerle Malatya'daki çalışmalar ile ilgikli öneml bilgileri paylaştı. 

           Sayın Valimiz 6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş'ta koordnatör Vali olarak çok büyük çalışmalara imza attı. inanıyoruz ki tecrübe ve deneyimlerini Malatya'nın ayağa kalkması için büyük çalışmalara imza atmaya devam edecektir. 19 Ağustos depremlerini yaşayan Kocaeli gibi istanbul'dan sonra gelen bir ilin Valisi iken Malatya'nın ayağa kalkması için konulara vakıf ve tecrübeli bir isim ilimizde olmasından dolayı memnunuz. 

           Sayın Valimize Malatya'mıza geldiği için hoşgeldin diyor, Malatya'nın toparlanma sürecinde herkesin destek olmasının Malatya'nın geleceği açısından büyük önem arzettiğini belirterek" zaman eleştiri ve köstek zamanı değil Zaman destek ve birlik olma zamanı diyoruz." 

VALİ YAVUZ’UN KARARLILIĞI“ BİRLİK OLMAZSAK BAŞARAMAYIZ”

            Malatya Valisi Seddar Yavuz, ziyarette net ve kararlı mesajlar verdi. “Bu şehirde yeniden ayağa kalkmak için birlik ve beraberlik şart,” diyen Vali Yavuz, Malatya’yı yeniden inşa etmek için zaman kaybetmeye tahammül olmadığını belirtti. 

            “Ufak tefek işlerle uğraşacak vaktimiz yok. Şehri ayağa kaldırmamız gerekiyor,” diyerek, herkesi elini taşın altına koymaya davet etti.

"ŞEHRİ AYAĞA KALDIRMAK HERKESİN SORUMLULUĞUNDA"

            Malatya Valisi Seddar Yavuz, Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için herkesin desteğinin şart olduğunu vurguladı. “Bu şehrin kaderiyle kimse oynamasın, 4-5 kişinin çıkardığı sorunlarla işler sekteye uğruyor, buna izin vermeyeceğiz. Yıkımları hızlandırdık ki iki yıl içinde binalar mantar gibi yükselsin.

           Bekleyen yıkımları hızlandırdık. Bundan sonraki süreçte daha hızlı hareket ederek Binaların ve eserlerin hızla yükseldiğine şahit olacağız. Bunlara şahit olurken birkaç kişinin Malatya’nın kaderiyle oynamasına da müsaade etmeyeceğiz” diye belirtti.”
 

Bakmadan Geçme