Malatya DEVA Ailesi İftar'da Buluştu

DEVA Partisi Malatya teşkilatı Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek iftar yemeğinde buluştu.

        DEVA Partisi Malatya teşkilatı Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek iftar yemeğinde buluştu.    

        Bu özel organizasyon, üyeler arasında birlik ve beraberliği pekiştirdi. Samimi sohbetler ve keyifli anlar eşliğinde geçen iftar, katılımcılara huzurlu ve anlamlı bir akşam yaşattı. Bu buluşma, Ramazan’ın manevi atmosferinde dayanışmanın ve birlikte olmanın önemini bir kez daha hatırlattı.

          Demokrasi ve Atılım Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı” Malatya da deva ailemiz ile yapmış olduğumuz iftar programına katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, Demokrasi ve Atılım için vazgeçilmezimiz hukuk ve adalettir..

         Malatya'nın Seçkin Mekanı Meşhur Tarihi Tavacı Seydo'da DEVA Partisi İl teşkilatının bir araya geldiği iftar yemeğinde Prof. Dr. İbrahim Gezer ve teşkilat üyeleri iftar sonrası içilen çaylar eşliğinde sohbet ederek gündeme dair konuları istişare ettiler.
 

Bakmadan Geçme

Malatya Derin Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!